Άντζελα Δημητρίου: Αποκαλύπτει το οικονομικό παρασκήνιο με τον γαμπρό και την κόρη της – «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό»
08:00 - 31/01/2024
Η Άντζελα Δημητρίου απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες τα Μέσα, όταν διέρρευσαν πληροφορίες πως έχει έρθει σε ρήξη – και μάλιστα […]
The post Άντζελα Δημητρίου: Αποκαλύπτει το οικονομικό παρασκήνιο με τον γαμπρό και την κόρη της – «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άντζελα Δημητρίου για τη διαμάχη της με τον γαμπρό και την κόρη της: «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό»
«Μου είπε: εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορείς να κάνεις έξοδα»
Διαβάστε το στο news.grΆντζελα Δημητρίου: Αποκαλύπτει το οικονομικό παρασκήνιο με τον γαμπρό και την κόρη της – «Μου στέρησαν μέχρι και το νερό»
"Μου είπε: εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορείς να κάνεις έξοδα" - Όσα αναφέρει η τραγουδίστρια για τη διαμάχη της με τον γαμπρό και την κόρη της.
Η Άντζελα Δημητρίου απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες τα Μέσα, όταν διέρρευσαν πληροφορίες πως έχει έρθει σε ρήξη – και μάλιστα νομικής φύσεως – με την κόρη της, Όλγα, μετά από το τελευταίο τους ταξίδι στην Αμερική. Η λαϊκή ερμηνεύτρια ανοίγει τα χαρτιά και την καρδιά της στο περιοδικό ΟΚ! σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.
«Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες: γιατί έγινε αυτό; Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά
Διαβάστε το στο lamianow.gr