Μητσοτάκης στον Economist: «Μπορούμε να έχουμε ευχαριστημένους δεξιούς, διευρύνοντας την απήχηση και στους κεντροαριστερούς»
08:46 - 03/02/2024
Με άρθρο του στο Economist, o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζει πως «Μπορούμε να έχουμε ευχαριστημένους τους δεξιούς και κεντροδεξιούς, διευρύνοντας την απήχηση μας και στους κεντροαριστερούς».
Την εκδοχή, που επιστράτευσε ο ίδιος ως πρωθυπουργός με στόχο να απαντήσει αποτελεσματικά στις δυνάμεις του λαικισμού, ήτοι «υπέρ της ανάπτυξης αλλά δημοσιονομικά υπεύθυνη, ισχυρή στο μεταναστευτικό και διεκδικητική στην ασφάλεια, παράλληλα με μια ισχυρή εξωτερική πολιτική, και κοινωνικά φιλελεύθερη στο εσωτερικό» περιέγραψε στο άρθρο του που δημοσιεύεται στο περιοδικό Economist ο πρωθυπουργός.
Ο πρωθυπουργός διαμηνύει μεταξύ άλλων ότι «το πιο ισχυρό ανάχωμα κατά του λαϊκισμού είναι να ακούς
Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr