Σίγουρος ο Γεωργιάδης: Η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί

10:09 - 03/02/2024

"Η ταχύτητα ανόδου της ελληνικής οικονομίας αυτό δείχνει. Η Ελλάδα έχει κερδίσει μία καλή φήμη σε όλες τις μεγάλες διεθνείς αγορές"

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: Η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση τονίζοντας ότι στο σύνολό τους στοχεύουν στη βελτίωση των εισοδημάτων των συμπολιτών. Κάλεσε τους αγρότες να σταματήσουν το κλείσιμο των δρόμων γιατί αυτό βλάπτει την οικονομία The post Γεωργιάδης: Η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Γεωργιάδης: Η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί

Γεωργιάδης: Η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστείekomninou Σαβ, 03/02/2024 - 11:16

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Γεωργιάδης: Η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί – “Θέλω να πω στους φίλους μου αγρότες να μην κλείσουν τους δρόμους”

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος και την ταχύτητα ανόδου της οικονομίας, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο κατώτατος μισθός θα ξεπεράσει τα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί» ανέφερε στον ΣΚΑΪ. «Η ταχύτητα ανόδου της ελληνικής οικονομίας αυτό δείχνει. Το άρθρο Γεωργιάδης: Η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί – “Θέλω να πω στους φίλους μου αγρότες να μην κλείσουν τους δρόμους” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις