Έκλεισαν ξανά την Εθνική οδό στην Αταλάντη οι αγρότες (Φωτ. – Βίντεο)

15:37 - 07/02/2024

Στην μέση  κόπηκε η χώρα από τους αγρότες στο μπλοκο της Αταλάντης  αφού έκλεισαν τις μεσημβρινές ώρες  για δύο ώρες απο τις 2 μέχρι τις 4  την εθνική οδό και  στα δύο ρεύματα  κυκλοφορίας.  https://youtu.be/o0c1paMUTOU?si=kZ6m24Ia4zxpihfV Oι αγρότες απαιτούν την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση, όπως διατυπώθηκαν και από την πανελλαδική σύσκεψή τους και καλούν σε κλιμάκωση και με άλλες πολύμορφες δράσεις. Είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στα μπλόκα ενώ  θα προχωρούν καθημερινά σε αποκλεισμούς της εθνικής οδού. The post Έκλεισαν ξανά την Εθνική οδό στην Αταλάντη οι αγρότες (Φωτ. – Βίντεο) appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στον κόμβο της Ανθήλης οι αγρότες

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, προχωρώντας σε αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στον κόμβο της Ανθήλης, στο 210ο χλμ. Μετά τον αποκλεισμό της εθνικής οδού η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας, η οποία διεξάγεται από τους παραδρόμους στο τμήμα μεταξύ της Λαμίας και των Θερμοπυλών. Υπενθυμίζεται ότι […] The post Έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στον κόμβο της Ανθήλης οι αγρότες first appeared on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”