Στο Βελιγράδι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

12:58 - 11/02/2024

Την διαχρονική στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας, καθώς και το μήνυμα για βούληση ενίσχυσης και εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας με συνέργειες στην ενέργεια, τις υποδομές και τις μεταφορές θα εκπέμψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Βελιγράδι και τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Ο Πρωθυπουργός, […] Το άρθρο Στο Βελιγράδι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βελιγράδι: Live οι δηλώσεις Μητσοτάκη – Βούτσιτς

Δηλώσεις στον Τύπο παραχωρούν αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν στο Βελιγράδι. Ο πρόεδρος της… Βελιγράδι: Live οι δηλώσεις Μητσοτάκη – Βούτσιτς - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Στη Σερβία σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα επίσκεψη εργασίας στο Βελιγράδι. Στις 10:30 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο. Στις 12:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σε ελληνοσερβικό επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας.    

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Στη Σερβία αύριο Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Σερβία αύριο Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης O πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ενώ θα παραστεί και θα μιλήσει σε ελληνοσερβικό επιχειρηματικό φόρουμ Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει αύριο (Δευτέρα) επίσκεψη εργασίας στο Βελιγράδι. Στις 10:30 (ώρα Ελλάδας), ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σερβίας […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά