Κάγια Κάλας: Επισήμως καταζητούμενη στη Ρωσία η πρωθυπουργός της Εσθονίας

12:46 - 13/02/2024

Newsroom 13.02.2024 • 11:52 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η Ρωσία θέτει στη λίστα των καταζητούμενων εγκληματιών την πρωθυπουργό της Εσθονίας, σύμφωνα με ανάρτηση του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών. Οπως αναφέρει σήμερα, Τρίτη, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RΙΑ Novosti, η βάση δεδομένων αναζήτησης του υπουργείου Εσωτερικών στη Μόσχα περιλαμβάνει πλέον και το ονοματεπώνυμο με την ημερομηνία γέννησης της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρωσία: Επίσημα καταζητούμενη η Εσθονή πρωθυπουργός, Kaja Kallas

Για ποιο λόγο η εσθονή πρωθυπουργός Kaja Kallas έχει μπει στη black list της Ρωσίας - Ποιοι άλλοι είναι στον κατάλογο.

Διαβάστε το στο tovima

Η Ρωσία έβαλε σε λίστα «καταζητούμενων» την πρωθυπουργό της Εσθονίας

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Η ρωσική αστυνομία έχει θέσει σε λίστα καταζητούμενων την πρωθυπουργό της Εσθονίας Κάγια Κάλλας, τον υπουργό Εσωτερικών της Εσθονίας Τάιμαρ Πέτερκοπ και τον υπουργό Πολιτισμού της Λιθουανίας Σιμόνας Κάιρις, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών. Ποιες είναι οι κατηγορίες Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε αργότερα ότι η Κάλλας και οι […] Το άρθρο Η Ρωσία έβαλε σε λίστα «καταζητούμενων» την πρωθυπουργό της Εσθονίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κάγια Κάλας: Η Ρωσία κήρυξε καταζητούμενη την πρωθυπουργό της Εσθονίας

Καταζητούμενη θεωρείται στη Ρωσία η Εσθονή πρωθυπουργός, Κάγια Κάλας, όπως προκύπτει από βάση δεδομένων του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών. Η εν λόγω λίστα ήρθε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα Mediazona, η οποία αποκάλυψε τα ονόματα που, μαζί με την πρωθυπουργό της Εσθονίας, έχουν κηρυχθεί καταζητούμενα από τη Μόσχα. Η Κάλας, η οποία ηγείται της Εσθονίας από […] The post Κάγια Κάλας: Η Ρωσία κήρυξε καταζητούμενη την πρωθυπουργό της Εσθονίας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Πως η Μαγνησία άντεξε την πρόσφατη έντονη βροχόπτωση (εικόνες πριν και μετά)

Ροζ πανσέληνος απόψε και στον Βόλο

Iκανοποίηση Μπασδάνη για την 6μηνη αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δώδεκα ιστορίες αστέγων σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Βόλου

Σε διαβούλευση η επικαιροποιημένη Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Σποράδων

Πυρ ομαδόν κατά Κασσελάκη για τις υγειονομικές δαπάνες – ΠΑΣΟΚ: «Όταν τελειώνει το reality show και αρχίζει η προγραμματική πολιτική δεν ξέρει τα στοιχειώδη»