Στη ΓΑΔΑ ο Τετέι, κατέθεσε για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε

12:46 - 13/02/2024

Στη ΓΑΔΑ ο Τετέι, κατέθεσε για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε 13/02/2024 Τη νομική οδό παίρνει πλέον η ρατσιστική επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Ανδρέας Τετέι από τον Αχιλλέα Μπέο στη διάρκεια του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Super League 1. Τη ρατσιστική επίθεση που δημοσιοποίησε άλλωστε με βίντεο κι η ΠΑΕ Κηφισιά την επομένη της αναμέτρησης. Το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου, λοιπόν, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς μετέβη στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας της ΓΑΔΑ.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ανδρέας Τετέι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο

Ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, Ανδρέας Τετέι, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (13/2) στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας. Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε την Τρίτη (13/2) ο Ανδρέας Τετέι, προκειμένου να καταθέσει κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας. Ο νεαρός επιθετικός της Κηφισιάς είχε καταγγείλει μετά τη λήξη του αγώνα […] The post Ο Ανδρέας Τετέι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Στη ΓΑΔΑ ο Ανδρέας Τετέι, κατέθεσε για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε

Στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/02) ο Ανδρέας Τετέι. Υπενθυμίζεται, ο επιθετικός της Κηφισιάς είχε καταγγείλει μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής (11/02) με τον Βόλο ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από κάποιον στον πάγκο του Βόλου, ενώ χθες (12/02) η Κηφισιά έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο […] The post Στη ΓΑΔΑ ο Ανδρέας Τετέι, κατέθεσε για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Στη ΓΑΔΑ ο Τετέι, για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε

Στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/02) ο Ανδρέας Τετέι. Θυμίζουμε, ο επιθετικός της Κηφισιάς είχε καταγγείλει μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής (11/02) με τον Βόλο ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από κάποιον στον πάγκο του Βόλου, ενώ χθες (12/02) η Κηφισιά έδωσε […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»