Μητσοτάκης: Θα διατεθούν 2,1 δισ. για υποδομές σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία

11:58 - 14/02/2024

H κλιματική κρίση που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης καθιστά μονόδρομο τα μέτρα πρόληψης και την επένδυση στην Πολιτική Προστασία τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή στον Πειραιά για την ένταξη πυροσβεστικών πλοίων στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους υπηρετούν το Πυροσεβστικό Σώμα και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα Αιγίς ευχαριστώντας […] Το άρθρο Μητσοτάκης: Θα διατεθούν 2,1 δισ. για υποδομές σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Μητσοτάκης από Πειραιά: 2,1 δισ. για υποδομές σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία

H κλιματική κρίση που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης καθιστά μονόδρομο τα μέτρα πρόληψης και την επένδυση στην Πολιτική Προστασία τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή στον Πειραιά για την ένταξη πυροσβεστικών πλοίων στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους υπηρετούν το Πυροσεβστικό Σώμα και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα Αιγίς ευχαριστώντας […] Κ. Μητσοτάκης από Πειραιά: 2,1 δισ. για υποδομές σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα διαθέσουμε πάνω από 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ για υποδομές στην πολιτική προστασία

Μητσοτάκης: Στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης δυο πυροσβεστικών πλοίων στο Πυροσβεστικό Σώμα παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη. «Με χαρά και με συγκίνηση παρευρίσκομαι σήμερα σε αυτή την σεμνή τελετή ονοματοδοσίας των δυο νέων υπερσύγχρονων σκαφών του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Κλιματικής Κρίσης μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική πολιτεία να εκσυγχρονίσει δραστικά όλες τις υποδομές της πολιτικής προστασίας. Πράγματι, η κλιματική κρίση με την οποία όχι μόνο εμείς αλλά όλος ο πλανήτης βρίσκεται αντιμέτωπος καθιστά αυτή την επένδυση στην πολιτική προστασία μονόδρομο», επισήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, Κυριάκ

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά