Χωρίς περιγραφή οι αγώνες της Cosmote ΤV στην εμβόλιμη – Απεργούν οι δημοσιογράφοι

13:37 - 27/02/2024

Τέσσερις αγώνες της 25ης -εμβόλιμης- αγωνιστικής δεν θα έχουν περιγραφή, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων της Cosmote TV. Την κήρυξη της 24ης απεργίας των δημοσιγράφων της Cosmote TV, η οποία αρχίζει από αύριο (28/2) στις 6 π.μ. και ολοκλρηρώνεται την ίδια ώρα την Πέμπτη (29/2), ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ. Αυτό σημαίνει πως οι τέσσερις αυριανοί αγώνες […] The post Χωρίς περιγραφή οι αγώνες της Cosmote ΤV στην εμβόλιμη – Απεργούν οι δημοσιογράφοι appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χωρίς περιγραφή οι αγώνες της Cosmote ΤV στην εμβόλιμη – Απεργούν οι δημοσιογράφοι

Tέσσερις αγώνες της 25ης -εμβόλιμης- αγωνιστικής δεν θα έχουν περιγραφή. The post Χωρίς περιγραφή οι αγώνες της Cosmote ΤV στην εμβόλιμη – Απεργούν οι δημοσιογράφοι appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Χωρίς περιγραφή οι αγώνες της Cosmote ΤV στην εμβόλιμη - Τι συνέβη...

Χωρίς περιγραφή οι αγώνες της Cosmote ΤV στην εμβόλιμη - Τι συνέβη... 27/02/2024 Την κήρυξη της 24ης απεργίας των δημοσιογράφων της Cosmote TV, η οποία αρχίζει από αύριο (28/2) στις 6 π.μ. και ολοκληρώνεται την ίδια ώρα την Πέμπτη (29/2), ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ. Αυτό σημαίνει πως οι τέσσερις αυριανοί αγώνες που θα μεταδοθούν από την Cosmote TV (Βόλος-ΟΦΗ, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός-Άρης) δεν θα έχουν περιγραφή.  Η ανακοίνωση αναφέρει: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας από τις 6 π.μ. της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024 έως τις 6 π.μ. της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου 2024 για τους δημοσ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»