Δύσκολες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομάτη

10:58 - 29/02/2024

Οι γιατροί επιχείρησαν την Τρίτη 27/2 την αποσωλήνωσή του Μανώλη Μαυρομάτη χωρίς επιτυχία και θα επιχειρηθεί νέα προσπάθεια τα επόμενα 24ωρα. Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του οι οποίοι νοσηλεύονται για 11η μέρα στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ. Γεννημάτας» μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι. […] Το άρθρο Δύσκολες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομάτη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε τραχειοστομία υποβλήθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Σε τραχειοστομία υποβλήθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης 29/02/2024 Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, οι οποίοι έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα μετά τη φωτιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του υποβλήθηκαν σε τραχειοστομία μετά την αποτυχημένη προσπάθεια αποσωλήνωσης χθες, ενώ τις επόμενες ήμερες θα προσπαθήσουν ξανά να τον αφυπνίσουν. Χθες, έγινε προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν όμως απέτυχε. Η γυναίκα του, επίσης, μεταφέρθηκε πριν λίγες μέρες από τη Μονάδα Εγκαυμάτων στην κεντρική ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», επειδή παρο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά