Τσίπρας για Μεταπολίτευση: «Οδηγηθήκαμε στην κρίση λόγω της προδοσίας των αξιών»

12:00 - 02/03/2024

χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση κάνει αυτή την ώρα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο συνέδριο για τη συμπλήρωση 50 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, που οργανώνει η «Καθημερινή» μαζί με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, το Hellenic Observatory European Institute του LSE και το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Ο […] Το άρθρο Τσίπρας για Μεταπολίτευση: «Οδηγηθήκαμε στην κρίση λόγω της προδοσίας των αξιών» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας: Ποτέ δε σκέφτηκα να διαπραγματευτώ την παρουσία μας στην Ευρώπη – Οδηγηθήκαμε στην κρίση λόγω της προδοσίας των αξιών της μεταπολίτευσης

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος είπε: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να διαπραγματευτώ την παρουσία μας στην Ευρώπη». Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι οι χειρισμοί στο θέμα τόσο των υποκλοπών, όσο και των τηλεοπτικών αδειών ήταν ατυχείς. Μιλώντας στο συνέδριο για τη Το άρθρο Τσίπρας: Ποτέ δε σκέφτηκα να διαπραγματευτώ την παρουσία μας στην Ευρώπη – Οδηγηθήκαμε στην κρίση λόγω της προδοσίας των αξιών της μεταπολίτευσης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη