Χρύσα Παππά: “Είμαι πολύ τυχερή που δεν κατέληξαν σε γάμο αυτές οι δυο σχέσεις”

01:00 - 03/03/2024

Με αφορμή την θεατρική της παράσταση, η Χρύσα Παππά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε για την αντιμετώπιση που έχει βιώσει πολλάκις, επαγγελματικά και προσωπικά, σαν γυναίκα, καθώς και τις δυο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρύσα Παππά: “Είμαι πολύ τυχερή που δεν κατέληξαν σε γάμο αυτές οι δυο σχέσεις”

Με αφορμή την θεατρική της παράσταση, η Χρύσα Παππά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα,...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Χρύσα Παππά: “Είμαι πολύ τυχερή που δεν κατέληξαν σε γάμο αυτές οι δυο σχέσεις”

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας