Μαρία Μπακοδήμου: Διαγνώστηκα με ένα αρκετά επικίνδυνο αυτοάνοσο που μου άλλαξε τη ζωή

14:28 - 10/03/2024

Τι αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπακοδήμου: Διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο που μου άλλαξε τη ζωή

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για το αυτοάνοσο που έβγαλε, αλλά και για τις κρίσεις πανικού. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε προσωπικά ζητήματα στο νέο της podcast και απόσπασμα από την εξομολόγησή της προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου». «Δεν κάνω χατίρια, το βρίσκω άδικο. Θα εξομολογηθώ δικά μου κομμάτια από μια διαδρομή δύσκολη, σε μια πολύ κακή [...] Το άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: Διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο που μου άλλαξε τη ζωή εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026