Δυναμική επιστροφή Άρη στο προσκήνιο

07:53 - 14/03/2024

Μετά την πρόσφατη περιπέτειά του ο Άρης Μερεντίτης επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο.   Ο νεαρός δικηγόρος ιάθηκε απ’ τις πληγές του και μάλιστα την περασμένη Κυριακή συμμετείχε στη μικρή διαδρομή στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα. Διακρίνεται με τον φίλο του, διοικητή της Τροχαίας Κώστα Κωστακόπουλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φήμες για επιστροφή του Σάρι στη Νάπολι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι παραιτήθηκε από την Λάτσιο και ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως βρίσκεται σε επαφές με τον Ντε Λαουρέντις για να επιστρέψει στον πάγκο της Νάπολι. Σε αγωνιστική κρίση, βρίσκεται η Λάτσιο μετά και τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε, με σκορ 2-1 για την 28η αγωνιστική της Serie A, αφού ο Μαουρίτσιο […] The post Φήμες για επιστροφή του Σάρι στη Νάπολι appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Φήμες για επιστροφή του Σάρι στη Νάπολι!

Φήμες για επιστροφή του Σάρι στη Νάπολι! 14/03/2024 Έχουν περάσει λίγες ημέρες από το «διαζύγιο» του Μαουρίτσιο Σάρι με τη Λάτσιο και τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσουν φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του στη Νάπολι! Ο 65χρονος τεχνικός, κάθισε στον πάγκο των «παρτενοπέι», από το 2015 έως και το 2018, καταγράφοντας 148 παρουσίες στο τιμόνι της ομάδας.Μάλιστα τα δημοσιεύματα «ξεχειλώνουν» το σενάριο, λέγοντας ότι η μοναδική απαίτηση του Σάρι προς τον Ντε Λαουρέντις είναι η επιστροφή και του Ζορζίνιο! Ο Ιταλοβραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε με την φανέλα των Ναπολιτάνων την τετραετία 2014-2018 και παρότι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ά

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ trikalavoice.gr

Ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

“Γεια σου κούκλε… Μάνη εδώ”!!!…

Σπουδαίος Αβραμόπουλος! Δάκρυσαν και τα Μετέωρα…

Απεβίωσε ο Χρυσόστομος Κοκώνης

Έρχεται!… Στο Ελιά LOFT την Κυριακή του Πάσχα ο Πάνος Κιάμος

Κλείνει επαρχιακός δρόμος των Τρικάλων αύριο το πρωί