Ο Κασσελάκης κουρεύτηκε «ΣΥΡΙΖΑ» και έγινε «φίνο φανταράκι» – Δείτε το βίντεο
09:00 - 14/03/2024
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Στη Θήβα παρουσιάζεται αύριο Παρασκευή (15.03.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης για την στρατιωτική του θητεία. Λίγες ώρες πριν μπει στο στρατόπεδο της Θήβας, ο Στέφανος Κασελλάκης ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο δείχνει τις προετοιμασίες που κάνει για να πάει φαντάρος. Το βίντεο ξεκινά με τον Στέφανο Κασσελάκη να κρατάει αγκαλιά τη σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, […]
Το άρθρο Ο Κασσελάκης κουρεύτηκε «ΣΥΡΙΖΑ» και έγινε «φίνο φανταράκι» – Δείτε το βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κασσελάκης κουρεύτηκε «σύριζα» και έγινε «φίνο φανταράκι» στο Tik Tok
Οι τελευταίες προετοιμασίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, πριν παρουσιαστεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα
Διαβάστε το στο tovimaΚασσελάκης: Το κούρεμα… ΣΥΡΙΖΑ για τον στρατό υπό το «Είμαι φίνο φανταράκι» (Βίντεο)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τις απαραίτητες προετοιμασίες – κούρεμα και ξύρισμα – πριν παρουσιαστεί αύριο στον στρατό Αύριο Παρασκευή παρουσιάζεται για τη στρατιωτική του θητεία στη Θήβα, ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, , ανήρτησε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok με το τελευταίο κούρεμα πριν να φορέσει τα χακί και με μουσική υπόκρουση το «Είμαι φίνο […]
The post Κασσελάκης: Το κούρεμα… ΣΥΡΙΖΑ για τον στρατό υπό το «Είμαι φίνο φανταράκι» (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr