Πάτρα: Στα χέρια του Ανδρέα Ηλιάδη το βρέφος των 35 ημερών που παραμένει διασωληνωμένο

11:37 - 14/03/2024

Το βρέφος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στην Πάτρα. Ο Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του. Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για το αγγελούδι… Το βρέφος παραμένει διασωληνωμένο με τους γιατρούς που το παρακολουθούν στην Πάτρα, να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του κρίσιμη και τις επόμενες ώρες καθοριστικές. Επικεφαλής των προσπαθειών τους, ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης. Προέχει όπως λέει να ξεπεραστεί ο σοβαρότατος κίνδυνος και στη συνέχεια μέσα από σειρά εξετάσεων, θα διαπιστωθεί το πρόβλημα που έφερε το αγγελούδι στα πρόθυρα του θανάτου. Στο πλευρό του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, που περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών. Μάχη για να κρατ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Είναι μια καλύτερη μέρα» λέει ο Ανδρέας Ηλιάδης για το βρέφος που παραμένει διασωληνωμένο σε ΜΕΘ

Αισιοδοξία στην Πάτρα για το βρέφος που βρέθηκε διασωληνωμένο στην εντατική. Ο Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε και για τη στάση των γονιών του μωρού… Όλα δείχνουν ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του το 35 ημερών βρέφος που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο υπεύθυνος ... Περισσότερα To άρθρο «Είναι μια καλύτερη μέρα» λέει ο Ανδρέας Ηλιάδης για το βρέφος που παραμένει διασωληνωμένο σε ΜΕΘ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”