Η τοπική Εκκλησία τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

10:46 - 25/03/2024

 Εορταστική εκδήλωση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Με κεντρικό θέμα «Μητέρα Μεγαλόψυχη… Πατρίδα δοξασμένη». Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Χορωδία ενηλίκων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος υπό τη δ/νση της κ. Μαριάννας Σαμαρτζή, καθώς και τα χορευτικά τμήματα της Τοπικής μας Εκκλησίας υπό την ευθύνη της κ. Αικατερίνης Γκανέτσα – Ντόντη και τα παιδιά των […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

LIVE – Η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου 2024 πραγματοποιείται παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της χώρας στο κέντρο της Αθήνας. 25η Μαρτίου - LIVE η Στρατιωτική Παρέλαση από την ΕΡΤ Η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου ξεκινά, στην Αθήνα, στις 11 το πρωί και μεταδίδεται live από την ΕΡΤ και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (πατήστε ΕΔΩ). The post LIVE – Η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που ξεκίνησε στις 11 το πρωί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας. Πρόκειται για παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία […] Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Πως η Μαγνησία άντεξε την πρόσφατη έντονη βροχόπτωση (εικόνες πριν και μετά)

Ροζ πανσέληνος απόψε και στον Βόλο

Iκανοποίηση Μπασδάνη για την 6μηνη αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δώδεκα ιστορίες αστέγων σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Βόλου

Σε διαβούλευση η επικαιροποιημένη Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Σποράδων

Πυρ ομαδόν κατά Κασσελάκη για τις υγειονομικές δαπάνες – ΠΑΣΟΚ: «Όταν τελειώνει το reality show και αρχίζει η προγραμματική πολιτική δεν ξέρει τα στοιχειώδη»