Πανέτοιμη η Εθνική για το ματς με την Γεωργία

23:37 - 25/03/2024

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό κόντρα στην Γεωργία στην Τιφλίδα η Εθνική Ελλάδας. Έτοιμη και πάνοπλη για τον τελικό κόντρα στην Γεωργία είναι η Ελλάδα. Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από χθες στην Τιφλίδα και σήμερα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στο «Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα» της Τιφλίδας. Ο Γκουστάβο Πογιέτ είδε […] The post Πανέτοιμη η Εθνική για το ματς με την Γεωργία appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανέτοιμη η Εθνική για τον «τελικό… των τελικών»

Τελικός στην Τιφλίδα με φόντο το Euro 2024 για την Ελλάδα. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει (19:00,Alpha, NovasportsPrime) τη Γεωργία στο «Μπόρις Παϊτχάτζε», με στόχο τη νίκη που θα τη στείλει στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.   Η Εθνική θα έχει […] The post Πανέτοιμη η Εθνική για τον «τελικό… των τελικών» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Εκτος Euro η Εθνική: Οδυνηρή ήττα στα πέναλτι από τη Γεωργία

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση για το Euro 2024 μετά από έναν αγώνα γεμάτο ένταση και χωρίς καθόλου θέαμα The post Εκτος Euro η Εθνική: Οδυνηρή ήττα στα πέναλτι από τη Γεωργία appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Σαν σήμερα: Η Ελλάδα νίκησε την Γεωργία (video)

Τα γκολ από τη νίκη της Ελλάδας επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια. Σαν σήμερα η Εθνική νίκησε τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006…

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»