Κετσπάγια, Εθνική Ελλάδος: «Μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε την Ελλάδα»

20:09 - 27/03/2024

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραχώρησε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή της Γεωργίας, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη νίκη της Εθνικής ομάδας της χώρας του επί της Ελλάδας, καθώς και για τη σημασία που αυτή είχε για εκείνον και τους συμπατριώτες του. The post Κετσπάγια, Εθνική Ελλάδος: «Μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε την Ελλάδα» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κετσπάγια για το Γεωργία – Ελλάδα: «Από το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σχολίασε την ιστορική πρόκριση της Γεωργίας στο Euro 2024 κόντρα στην Ελλάδα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, ανέφερε πως κατάλαβε ότι η Γεωργία θα νίκαγε την Ελλάδα μετά το πρώτο πέναλτι, ενώ στάθηκε στη σημασία που έχει για όλη τη χώρα του η επιτυχία. Αναλυτικά όσα ανέφερε για τη νίκη ... Περισσότερα To άρθρο Κετσπάγια για το Γεωργία – Ελλάδα: «Από το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κετσπάγια για Γεωργία – Ελλάδα: Μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα ότι θα νικούσαμε

Η νίκη της Γεωργίας επί της Εθνικής Ελλάδας στη διαδικασία των πέναλτι, αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024, έκανε χαρούμενο και τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ήταν δήλωσε πως ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα μετά το πρώτο πέναλτι. Είναι Γεωργιανός, έχει δεσμούς με την Ελλάδα και τώρα είναι ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου. Πάνω απ’ όλα, όμως, ο Κετσπάγια είναι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της χώρας του για πρώτη φορά στην ιστορία θα της συμμετάσχει σε μια μεγάλη διοργάνωση και το είπε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. «Περάσαμε μία ωραία νύχτα και όμορφο πρωινό. Όλη η Γεωργία περίμενε αυτή την επιτυχία εδώ και 30 χρόνια. Για να είμαι ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Καρυπίδης: “Ο Θεός ξέρει, βλέπει, κρίνει…” (photo)

Μεντιλίμπαρ: “Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην καλή προσπάθεια του Άρη”

Τερίμ: “Η χειρότερη εμφάνιση, θα συνεχίσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα”

Ο Σλαφτσάκης… οικογενειακώς στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας (photo)

H Έβερτον τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά!

Σαμόρα: “Αυτοπεποίθηση από την εμφάνιση, τακτικά έτοιμοι στον τελικό”