Πάρτι μέχρι τα ξημερώματα έκανε στο σπίτι του ο Άλβες για να γιορτάσει την αποφυλάκισή του

11:09 - 28/03/2024

Μετά από 14 μήνες στην φυλακή Brians 2 της Βαρκελώνης, ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Αυτή ήταν η απόφαση του δικαστηρίου μέχρι την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή φυλάκισης 4,5 ετών που του επιβλήθηκε τον περασμένο μήνα για σεξουαλική επίθεση σε μια νεαρή γυναίκα. Στον Βραζιλιάνο αμυντικό επιβλήθηκαν και […] The post Πάρτι μέχρι τα ξημερώματα έκανε στο σπίτι του ο Άλβες για να γιορτάσει την αποφυλάκισή του appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του

Ο Ντάνι Άλβες αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και το γιόρτασε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Πρώτη παρουσία του Άλβες στο δικαστήριο μετά την αποφυλάκισή του

Πρώτη παρουσία σήμερα του Ντάνι Άλβες στο δικαστήριο μετά την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους. Ο Άλβες, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών για το βιασμό μίας νεαρής κοπέλας τον περασμένο Φεβρουάριο, πλήρωσε την εγγύηση του ενός εκατ. ευρώ και αποφυλακίστηκε. Εκτός από τη χρηματική εγγύηση το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε ότι ο Βραζιλιάνος […] The post Πρώτη παρουσία του Άλβες στο δικαστήριο μετά την αποφυλάκισή του appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του

Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του 28/03/2024 Μετά από 14 μήνες στη φυλακή Brians 2 της Βαρκελώνης, ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Αυτή ήταν η απόφαση του δικαστηρίου μέχρι την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή φυλάκισης 4,5 ετών που του επιβλήθηκε τον περασμένο μήνα για σεξουαλική επίθεση σε μια νεαρή γυναίκα. Στον Βραζιλιάνο αμυντικό επιβλήθηκαν και περιοριστικοί όροι κι υποχρεώθηκε να παραδώσει τα δύο διαβατήρια που είχε στην κατοχή του. Μετά την αποφυλάκισή του επέστρεψε στο σπίτι του στην Βαρκελώνη και εκεί δέχθηκε την επίσκεψη κάποιων φίλων του τις πρώτες ώρες. Σύμφωνα με σχετικά

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Καρυπίδης: “Ο Θεός ξέρει, βλέπει, κρίνει…” (photo)

Μεντιλίμπαρ: “Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην καλή προσπάθεια του Άρη”

Τερίμ: “Η χειρότερη εμφάνιση, θα συνεχίσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα”

Ο Σλαφτσάκης… οικογενειακώς στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας (photo)

H Έβερτον τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά!

Σαμόρα: “Αυτοπεποίθηση από την εμφάνιση, τακτικά έτοιμοι στον τελικό”