#Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες έδωσε τα 150.000 ευρώ της εγγύησής του στον πατέρα του Νεϊμάρ

pressaris.gr
Σε λιγότερο από έναν μήνα από την αποφυλάκισή του ο Ντάνι Αλβες κατάφερε να επιστρέψει στον πατέρα του Νεϊμάρ το ποσό των 150.000 ευρώ το οποίο του είχε προσφέρει για να καταβάλει την εγγύησή του. Την είδηση την έκανε γνωστή η δικηγόρος του Βραζιλιάνου άσου, Ινές Γκουαρντιόλα χθες το βράδυ με δήλωσή του στο γαλλικό […] The post Ο Ντάνι Άλβες έδωσε τα 150.000 ευρώ της εγγύησής του στον πατέρα του Νεϊμάρ appeared first on pressaris.gr.
12:09 11/04/2024

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις και ο Ν. Άλβες παραμένει ελεύθερος

filathlos.gr
Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις και ο Ν. Άλβες παραμένει ελεύθερος 10/04/2024 Ελεύθερος θα παραμείνει μέχρι... νεωτέρας ο Ντάνι Άλβες, καθώς την Τετάρτη 10 Απριλίου το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε τις εφέσεις κατά της αποφυλάκισης του ποδοσφαιριστή, που καταδικάστηκε για βιασμό σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση. Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν αποφυλακίστηκε με την καταβολή εγγύησης ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό που εξασφάλισε από βραζιλιάνικο οργανισμό media με αντάλλαγμα ρεπορτάζ και συνέντευξη, αφού οι δικοί του τραπεζικοί λογαριασμοί είναι «παγωμένοι» λόγω δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του. Ο 40χρονος μπ
19:46 10/04/2024

Ντάνι Άλβες: Παραμένει ελεύθερος μετά την απόρριψη των εφέσεων

eleftherostypos.gr
Λιγότερο από ένα μήνα μετά την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες, το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε σήμερα (10/4) τις εφέσεις κατά της αποφυλάκισης του ποδοσφαιριστή, που καταδικάστηκε για βιασμό σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση. Το δικαστήριο της Βαρκελώνης ανακοίνωσε ότι «απορρίπτει τις προσφυγές που υποβλήθηκαν κατά της απόφασης με την οποία χορηγήθηκε αποφυλάκιση με εγγύηση στον κρατούμενο […] Το άρθρο Ντάνι Άλβες: Παραμένει ελεύθερος μετά την απόρριψη των εφέσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 10/04/2024

Θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο αν αθωωθεί ο Ντάνι Άλβες

pressaris.gr
Αποφασισμένος να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, εφόσον σε δεύτερο βαθμό αθωωθεί για την υπόθεση βιασμού, είναι ο Ντάνι Άλβες, όπως αναφέρει η El Pais. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 4,5 χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική επίθεση σε μια νεαρή κοπέλα στις 30 Δεκεμβρίου του 2022 στη Βαρκελώνη. Ο ίδιος παρέμεινε προφυλακισμένος για 14 μήνες μέχρι να εκδοθεί η […] The post Θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο αν αθωωθεί ο Ντάνι Άλβες appeared first on pressaris.gr.
15:09 09/04/2024

Προσαρμόστηκε στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες

onsports.gr
Την πρώτη του δήλωση μετά την αποφυλάκισή του έκανε ο…
18:17 06/04/2024

Ντάνι Άλβες: «Είμαι καλά, προσαρμόζομαι παντού»...

fosonline.gr
Ο Ντάνι Άλβες προχώρησε σε δηλώσεις ύστερα από την αποφυλάκισή του.
14:46 06/04/2024

Σάλος με την αποκάλυψη για το ποιος πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες

pressaris.gr
H εγγύηση για την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες δεν πληρώθηκε από τον πατέρα του Νεϊμάρ ούτε από μια παρέα φίλων, συμπεριλαμβανομένων του Μέμφις Ντεπάι. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ήταν το γνωστό βραζιλιάνικο περιοδικό «Quem», από τον όμιλο Globo, που βγήκε μπροστά με ένα εκατομμύριο ευρώ, που ζήτησαν τα δικαστήρια ως αντάλλαγμα για αποφυλάκιση. «Όπως […] The post Σάλος με την αποκάλυψη για το ποιος πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες appeared first on pressaris.gr.
15:09 31/03/2024

Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες

onsports.gr
Απλός κόσμος έδειξε τα συναισθήματά του για τον Ντάνι Άλβες,…
23:17 28/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός με τον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη! «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός με τον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη! «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;» 28/03/2024 Ο Ντάνι Άλβες αποτελεί «persona non grata» για τη Βαρκελώνη, μόλις λίγα χρόνια από την περίοδο που αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος βρέθηκε σήμερα το πρωί σε δικαστήριο της πόλης, όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει σε εβδομαδιαία βάση, με τους πολίτες που τον αντίκρισαν να τον αποδοκιμάζουν. Ο 40χρονος βετεράνος άσος αποφυλακίστηκε προ ημερών ύστερα από την καταβολή εγγύησης 1.000.000 ευρώ, για την υπόθεση βιασμού, για την οποία καταδικάστηκε πρωτόδικα. Ο Άλβες είναι ελεύθερος μέχρι την έφεση, όμως θα πρέπει να δίνει το "παρών"
21:46 28/03/2024

Πρώτη παρουσία του Ντάνι Αλβες στα δικαστήρια για να τηρήσει τους όρους αποφυλάκισης

thecaller.gr
Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4.5 ετών για το βιασμό μίας νεαρής κοπέλας τον περασμένο Φεβρουάριο, πλήρωσε την εγγύηση του ενός εκατ. ευρώ και αποφυλακίστηκε.Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4.5 ετών για το βιασμό μίας νεαρής κοπέλας τον περασμένο Φεβρουάριο, πλήρωσε την εγγύηση του ενός εκατ. ευρώ και αποφυλακίστηκε.Εκτός από τη χρηματική εγγύηση το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε ότι ο Άλβες πρέπει να εμφανίζεται στο δικαστήριο κάθε εβδομάδα και ν’ απαντά σε όλες τις ειδοποιήσεις των […]
14:00 28/03/2024

Πάρτι μέχρι τα ξημερώματα έκανε στο σπίτι του ο Άλβες για να γιορτάσει την αποφυλάκισή του

pressaris.gr
Μετά από 14 μήνες στην φυλακή Brians 2 της Βαρκελώνης, ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Αυτή ήταν η απόφαση του δικαστηρίου μέχρι την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή φυλάκισης 4,5 ετών που του επιβλήθηκε τον περασμένο μήνα για σεξουαλική επίθεση σε μια νεαρή γυναίκα. Στον Βραζιλιάνο αμυντικό επιβλήθηκαν και […] The post Πάρτι μέχρι τα ξημερώματα έκανε στο σπίτι του ο Άλβες για να γιορτάσει την αποφυλάκισή του appeared first on pressaris.gr.
11:09 28/03/2024

Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!

onsports.gr
Στην περίπτωση που Ντάνι Άλβες ή Ρομπίνιο είχαν κάνει κάτι…
10:17 28/03/2024

Φελίπε Μέλο: Απασφάλισε κατά των Ντάνι Άλβες και Ρομπίνιο – «Αν το έκαναν αυτό στην κόρη μου…»

aek1924.gr
Ο Φελίπε Μέλο δεν… μάσησε τα λόγια του μιλώντας για τους, άλλοτε συμπαίκτες του και πλέον καταδικασθέντες σε βιασμό, Ντάνι Άλβες και Ρομπίνιο. Κάποτε ήταν συμπαίκτες στην εθνική Βραζιλίας, πλέον οι θέσεις τους είναι πολύ διαφορετικές. Ο Φελίπε Μέλο κατέκτησε το Copa Libertadores με τη Φλουμινένσε πριν λίγους μήνες, ενώ οι Ντάνι Άλβες και Ρομπίνιο […] The post Φελίπε Μέλο: Απασφάλισε κατά των Ντάνι Άλβες και Ρομπίνιο – «Αν το έκαναν αυτό στην κόρη μου…» appeared first on AEK1924.gr.
22:37 27/03/2024

Ο Ντεπάι πλήρωσε την εγγύηση για την αποφυλάκιση του Άλβες

pressaris.gr
Εκτός φυλακής είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας (25/3) ο Ντάνι Άλβες χάρη και στη βοήθεια του Μέμφις Ντεπάι. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποφυλακίστηκε αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεσή του. Ήταν ήδη στην φυλακή εδώ και 14 μήνες και πριν από μερικές […] The post Ο Ντεπάι πλήρωσε την εγγύηση για την αποφυλάκιση του Άλβες appeared first on pressaris.gr.
16:09 26/03/2024

Δεν πληρώνει την εγγύηση του Ντάνι Άλβες ο πατέρας του Νεϊμάρ

pressaris.gr
Απροσδόκητη εξέλιξη για τον Ντάνι Άλβες στο θέμα της αποφυλάκισής του. Το δικαστήριο έκρινε ότι μπορεί να βγει από την φυλακή αρκεί να καταβάλει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως εγγύηση. Ωστόσο ο πατέρας του Νεϊμάρ ο οποίος μέχρι τώρα τον υποστήριζε κρίνει ότι δεν είναι σωστό να δώσει την εγγύηση αυτή καθώς το δικαστήριο πρωτόδικά τον έχει […] The post Δεν πληρώνει την εγγύηση του Ντάνι Άλβες ο πατέρας του Νεϊμάρ appeared first on pressaris.gr.
12:09 22/03/2024

Ισπανία: Αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες

onsports.gr
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ισπανία η ανατροπή στο θέμα του…
11:17 21/03/2024

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες-Στο ένα εκατομμύριο ευρώ η εγγύηση

pressaris.gr
Ανατροπή στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος αποφυλακίζεται πληρώνοντας εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Παρά την αρνητική εισήγηση από την πλευρά της Εισαγγελίας στο αίτημα του Βραζιλιάνου άσου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε μια 23χρονη, η απόφαση που τελικά ελήφθη είναι να αποφυλακιστεί […] The post Αφέθηκε ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες-Στο ένα εκατομμύριο ευρώ η εγγύηση appeared first on pressaris.gr.
13:09 20/03/2024

Ζήτησε να αποφυλακιστεί ο Άλβες: «Πιστεύω στη δικαιοσύνη, δεν θα γίνω φυγάς»

aek1924.gr
Ο Ντάνι Άλβες κατέθεσε επίσημα αίτημα αποφυλάκισης. Το πρωί της Τρίτης έγινε η ακροαματική διαδικασία με την κατάθεση του αιτήματος από τον Ντάνι Άλβες για να αποφυλακιστεί μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του. Ο Βραζιλιάνος μπακ πρωτοδίκως τιμωρήθηκε με φυλάκιση 4,5 ετών για τον βιασμό μιας κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου του […] The post Ζήτησε να αποφυλακιστεί ο Άλβες: «Πιστεύω στη δικαιοσύνη, δεν θα γίνω φυγάς» appeared first on AEK1924.gr.
16:37 19/03/2024

Ντάνι Άλβες: Την Τρίτη η απόφαση για προσωρινή αποφυλάκιση

real.gr
Το δικαστήριο της Βαρκελώνης θα αποφασίσει την Τρίτη (19/3) εάν θα παρέχει προσωρινή αποφυάλιση στον Ντάνι Άλβες, σε μια ακρόαση που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.
23:09 16/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load