Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης – «Θα μας αναγκάσετε να μπούμε κι εμείς φυλακή»

14:37 - 02/04/2024

Σε άθλια κατάσταση ο πατέρας της κοπέλας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα - Η δήλωσή του στον ΑΝΤ1 «Εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να φέρετε την θανατική ποινή, αυτό, τίποτα άλλο», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» ο πατέρας της 28χρονης, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγιοι Ανάργυροι-Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης: «Ο δολοφόνος δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει έξω από τις φυλακές»

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της ο οποίος την δολοφόνησε με μαχαίρι, λίγα μέτρα έξω από το τμήμα, και μια ακόμη γυναικοκτονία καταγράφεται στην χώρα μας με τον πλέον τραγικό τρόπο. Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της ο οποίος την δολοφόνησε με μαχαίρι, λίγα μέτρα έξω από το τμήμα, και μια ακόμη γυναικοκτονία καταγράφεται στην χώρα μας με τον πλέον τραγικό τρόπο. Ο πατέρας της κοπέλας που πληροφορήθηκε για το τραγικό περιστατικό από […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Η κόρη μου είχε μπλέξει με αυτό το απόβρασμα, δεν πρέπει να ξαναβγεί από την φυλακή»

Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής - «Την η χτύπαγε πολλές φορές» λέει η γιαγιά της

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι