Εορταστικό ωράριο το Πάσχα: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά

09:58 - 09/04/2024

Το εορταστικό ωράριο θα εφαρμοστεί στα καταστήματα κατά τη διάρκεια του Πάσχα. Έτσι, οι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με μεγαλύτερη ευκολία λόγω των αλλαγών στο ωράριο των καταστημάτων. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι Εμπορικοί Σύλλογοι της χώρας θα ανακοινώσουν τις αλλαγές στο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Τα καταστήματα, πάντως, θα είναι […] Το άρθρο Εορταστικό ωράριο το Πάσχα: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2024: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Το εορταστικό ωράριο ξεκινά περίπου 10 ημέρες πριν το Πάσχα Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να τεθεί σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα 2024. Ως είθισται το εορταστικό ωράριο ξεκινά περίπου 10 ημέρες πριν το Πάσχα και φέτος αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την Πέμπτη 25 Απριλίου, με τις επίσημες ανακοινώσεις των Εμπορικών Συλλόγων […] The post Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2024: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά