Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από την κατάρρευση κτιρίου ενώ εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης

11:00 - 16/04/2024

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (16.04.24) στο Πασαλιμάνι, καθώς ένα άτομο έχασε τη ζωή του από την κατάρρευση κτιρίου στην περιοχή, ενώ εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης.  Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών. Το κτίριο που κατέρρευσε, βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι. Ενώ γίνονταν οι εργασίες, ξαφνικά ένα μέρος ... Περισσότερα To άρθρο Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από την κατάρρευση κτιρίου ενώ εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στον Πειραιά: Ένας νεκρός από την κατάρρευση του κτηρίου στο Πασαλιμάνι

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι 31 ετών και κατά τις ίδιες πληροφορίες υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ. Υπάρχουν επίσης τρεις τραυματίες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει σαφείς οι λόγοι για τους οποίος […] Το άρθρο Τραγωδία στον Πειραιά: Ένας νεκρός από την κατάρρευση του κτηρίου στο Πασαλιμάνι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πασαλιμάνι: Ένας νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου – Σοκαριστικές εικόνες

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (16.04.24) στο Πασαλιμάνι. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και τρία τραυματίστηκαν από την κατάρρευση κτιρίου, […] The post Πασαλιμάνι: Ένας νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου – Σοκαριστικές εικόνες appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πειραιάς: Ένας νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι – 7 προσαγωγές

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι 31 ετών, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής. Κατά πληροφορίες πρόκειται για το άτομο που είχε εγκλωβιστεί σε φορτηγό από τα μπάζα που έπεσαν από την κατάρρευση. Μετά την εξέλιξη αυτή οι αστυνομικοί του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που έχουν αναλάβει την προανάκριση προχώρησαν σε επτά προσαγωγές. Στους προσαχθέντες βρίσκονται ο εργολάβος και εργάτες που βρίσκονταν στο κτήριο επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και στο οποίο εκτελούνταν εργασίες.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πασαλιμάνι: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση κτιρίου (video)

Απευθείας σύνδεση με το Πασαλιμάνι – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση κτιρίου Απευθείας σύνδεση με το Πασαλιμάνι, όπου συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (16/04), μετά από κατάρρευση παλιού κτιρίου, ενώ γινόταν εργασίες ανακαίνισης. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για έναν νεκρό και τρεις τραυματίες…

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι