ΕΠΟ: «Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή»

17:37 - 17/04/2024

Η ΕΠΟ τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά. Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα διεθνή. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει σχετική ενημέρωση. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ “Σχετικά με δημοσιεύματα […] The post ΕΠΟ: «Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΟΚΑΝ: «Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για ύπαρξη θετικού δείγματος Έλληνα διεθνή»

Ο ΕΟΚΑΝ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (18/4) σύμφωνα με την οποία τονίζει ότι δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση για θετικό δείγμα σε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε το στο tanea.gr

UEFA προς ΕΠΟ: «Δεν υπάρχει θετικό δείγμα Ελληνα ποδοσφαιριστή»

Η ΕΠΟ επικοινώνησε σήμερα (17/04) το απόγευμα με την UEFA και η πλευρά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας της μετέφερε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνή μας παίκτη.Η ΕΠΟ επικοινώνησε σήμερα (17/04) το απόγευμα με την UEFA και η πλευρά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας της μετέφερε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνή μας παίκτη.Ήταν λίγο μετά τις 17:00 όταν η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από την ανίχνευση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας, μετά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΕΟΚΑΝ: «Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για ύπαρξη θετικού δείγματος Έλληνα διεθνή»

Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί ντοπαρισμένου παίκτη της Εθνικής ποδοσφαίρου, ο ΕΟΚΑΝ πήρε επίσημη θέση.Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί ντοπαρισμένου παίκτη της Εθνικής ποδοσφαίρου, ο ΕΟΚΑΝ πήρε επίσημη θέση.Ενημέρωσε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για την ύπαρξη θετικού δείγματος από παίκτη της Εθνικής ποδοσφαίρου σε έλεγχο ντόπινγκ. Παράλληλα, τονίζει ότι σε περίπτωση που βρεθεί τέτοιο δείγμα, η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων είναι υποχρεωμένη να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα. Θυμίζουμε ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΕΠΟ: «Δεν έχουμε ενημέρωση για θετικό δείγμα διεθνή ποδοσφαιριστή»

ΕΠΟ: «Δεν έχουμε ενημέρωση για θετικό δείγμα διεθνή ποδοσφαιριστή» 17/04/2024 Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της τονίζει ότι δεν έχει ενημέρωση για θετικό δείγμα ντόπινγκ διεθνούς ποδοσφαιριστή. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»