Κουαρτέτο απουσιών στον Ατρόμητο για τον αγώνα με την Κηφισιά

20:46 - 19/04/2024

Κουαρτέτο απουσιών στον Ατρόμητο για τον αγώνα με την Κηφισιά 19/04/2024 Έγινε γνωστή η αποστολή του Ατρομήτου για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, το Σάββατο (20/4, 19:30) για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Ο Σάσα Ίλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμεινε ο Γιουμπιτάνα που πλέον προπονείται κανονικά, αλλά στην αρχή της εβδομάδας ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ο Έρλινγκμαρκ που επίσης είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση, ο Τζοβάρας που έχει σύσπαση στον προσαγωγό, καθώς και ο Κεσχρίντα λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Εκτός επίσης και οι Ντε Μποκ και Ντιρκς. Ουσιαστικά, λοιπόν, η αποστολή είν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόλος: Αποστολή με 20 παίκτες για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Mε 20 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Κρήτη ο Βόλος, για τη σαββατιάτικη (20/4, 18.30) αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ για τα Play Out.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Με απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στην Κηφισιά

Με πέντε απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος την Κηφισιά. Χωρίς τους Γιουμπιτάνα, Έρλινγκμαρκ, Τζοβάρα, Κεσχρίντα, Ντιρκς και Ντε Μποκ θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική των play out. Αναλυτικά, οι επιλογές του Ίλισιτς: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, […] The post Με απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στην Κηφισιά appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»