Διασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός – 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

19:00 - 21/04/2024

Ο Πανσερραϊκός έδωσε συνέχεια στην εφετινή καλή πορεία του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε με 2-1 στις Σέρρες του υποβιβασμένου από χθες ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή τους ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα διασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του. Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο […] Το άρθρο Διασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός – 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι και μαθηματικά υποβιβασμένος στη Super League 2 και -πλέον- έμεινε και χωρίς προπονητή. Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, δύο αγωνιστικές πριν ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Διασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός: Νίκησε τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Πανσερραϊκός έδωσε συνέχεια στην εφετινή καλή πορεία του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε με 2-1 στις Σέρρες του ήδη υποβιβασμένου ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή τους ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα διασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του. Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο η […] Διασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός: Νίκησε τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη