UEFA Youth League: Τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού στον τελικό της ζωής τους κόντρα στη Μίλαν

10:48 - 22/04/2024

UEFA Youth League: Τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού στον τελικό της ζωής τους κόντρα στη Μίλαν 22/04/2024 Η πιο μεγάλη ώρα για τους Νέους του Ολυμπιακού είναι απόψε (19:00), καθώς θα διεκδικήσουν στη Νιόν της Ελβετίας τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο. Η Κ19 των ερυθρόλευκων αντιμετωπίζει τη Μίλαν στον τελικό του UEFA Youth League, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, που θα ολοκληρώσει ονειρικά τη μεγαλειώδη φετινή της πορεία στη διοργάνωση. Οι «μπέμπηδες» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είναι αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία, καθώς έχουν ήδη αποδείξει ότι δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο, έχοντας ήδη αποκλείσει τις Λέτσε, Καμπάλα, Ίντερ, Λανς, Μπάγερν Μονάχου

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός: Τα «χρυσά μωρά» στον τελικό της ζωής τους κόντρα στη Μίλαν

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Οι Νέοι του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν στη Νιόν την αντίστοιχη ομάδα της Μίλαν (19:00, Cosmote Sports 3) για τον μεγάλο τελικό του UEFA Youth League με στόχο να γράψουν ιστορία - Δείτε βίντεο από τη μέχρι τώρα πορεία των «ερυθρόλευκων»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

UEFA Youth League: Τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού στον τελικό της ζωής τους κόντρα στη Μίλαν

Η πιο μεγάλη ώρα για τους Νέους του Ολυμπιακού είναι απόψε (19:00 Cosmote), καθώς θα διεκδικήσουν στη Νιόν της Ελβετίας τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο.

Διαβάστε το στο real.gr

Οι «μπέμπηδες» του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης με τριάρα στην Μίλαν

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης σε επίπεδο Νέων, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός και μαζί του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» νίκησε 3-0 τη Μίλαν στον τελικό του Youth League στη Νιόν και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο στα χρονικά των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA. Το ματς κρίθηκε μέσα σε λιγότερο […] Οι «μπέμπηδες» του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης με τριάρα στην Μίλαν on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»