Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο Παπανώτας που θα κpiνει αν έχω κατάλληλο IQ;»

11:01 - 22/04/2024

Για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπανώτα και τις απόψεις που τον έθεσαν εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια με αφορμή και προσωπική επίθεση που είχε δεχθεί η ίδια στο πρόσωπό της. «Μου είχε κάνει προσωπική επίθεση. Δεν είναι μόνο αυτό, είχε πει ότι [...] Το άρθρο Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο Παπανώτας που θα κpiνει αν έχω κατάλληλο IQ;» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω κατάλληλο IQ ή αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ»

Στον Δημήτρη Παπανώτα απάντησε η Νόνη Δούνια μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο To άρθρο Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω κατάλληλο IQ ή αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Πώς ένα παλιό σκουριασμένο φτυάρι μεταμορφώνεται σε πολυεργαλείο κηπουρικής

Η μεταμόρφωση ενός παροπλισμένου αεροπλάνου σε μια σύγχρονη κατοικία πάνω στον γκρεμό

Αστείες συνεντεύξεις με διασωσμένα άγρια ζώα και ένα μικροσκοπικό μικρόφωνο

Το πορτοκαλί γατάκι που «προκαλεί» σε παιχνίδι έναν υπομονετικό Γερμανικό Ποιμενικό

Πώς μεταφέρονται τα γιγάντια φορτία σε δρόμους και οι απαιτητικοί ελιγμοί των οδηγών

Το κουτάβι που έγινε «αρχηγός» για μια ομάδα από παπάκια στην αναζήτηση τροφής