ΒΙΝΤΕΟ - Νέβιλ κατά Νότιγχαμ: «Σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας - Να παραιτηθεί ο Κλάτενμπεργκ»

11:47 - 22/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ - Νέβιλ κατά Νότιγχαμ: «Σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας - Να παραιτηθεί ο Κλάτενμπεργκ» 22/04/2024 Την έντονη ενόχλησή του για το σκληρό ύφος της ανακοίνωσης της Νότιγχαμ για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ, καλώντας μάλιστα τον σύμβουλο της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη σε θέματα διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να παραιτηθεί. «Ειλικρινά, είναι σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας αυτή η ανακοίνωση. Τι διάολο έχουν στο μυαλό τους; Πιστεύω πως πολλοί νιώθουν συμπάθεια απέναντι στη Νότιγχαμ για κάποιες αποφάσεις που είχαν εναντίον τους φέτος, αλλά αντέδρασαν σαν κακομαθημένο παιδί. Είναι ντροπή! Οι υπόνοιες πως αδικήθηκαν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέβιλ κατά Νότιγχαμ: «Σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας-Να παραιτηθεί ο Κλάτενμπεργκ»

Την έντονη ενόχλησή του για το σκληρό ύφος της ανακοίνωσης της Νότιγχαμ για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ καλώντας μάλιστα τον σύμβουλο της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη σε θέματα διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να παραιτηθεί. «Ειλικρινά, είναι σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας αυτή η ανακοίνωση. Τι διάολο έχουν στο μυαλό τους. […] The post Νέβιλ κατά Νότιγχαμ: «Σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας-Να παραιτηθεί ο Κλάτενμπεργκ» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Νέβιλ για την ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας!»

Έντονες αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον. Για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον νίκησε με 2-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο ντέρμπι της παραμονής και έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της. Μετά το τέλος του αγώνα η Φόρεστ εξέδωσε […] The post Νέβιλ για την ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας!» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»