Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες – Ένας νεκρός σε μετωπική ΙΧ

11:58 - 23/04/2024

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί έξω από την Μαυροθάλασσα του Δήμου Βισαλτίας. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/4) στις Σέρρες. Ένας άνδρας σκοτώθηκε και άλλος ένας μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί έξω από την Μαυροθάλασσα του Δήμου Βισαλτίας στον επαρχιακό δρόμο προς τη Νιγρίτα στις Σέρρες όταν δύο ΙΧ […] The post Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες – Ένας νεκρός σε μετωπική ΙΧ appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Εξαμιλίων - Κεγχρεών - Νεκρός οδηγός μηχανής

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κορινθία, στον επαρχιακό δρόμο Εξαμιλίων – Κεγχρεών. Σύμφωνα με το korinthiatv.gr, μηχανή που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Εξαμιλίων – Κεγχρεών στην Κορινθία, για άγνωστη αιτία καρφώθηκε σε κολώνα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο νεαρός οδηγός. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ και περιπολικό του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου. Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ ... Περισσότερα To άρθρο Τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Εξαμιλίων - Κεγχρεών - Νεκρός οδηγός μηχανής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τροχαίο δυστύχημα στην Κορινθία - Νεκρός 33χρονος μοτοσικλετιστής

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε ένας 33χρονος μοτοσικλετιστής στην Κορινθία, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη και προσέκρουσε σε κολώνα. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν ηλικιωμένο, σημειώθηκε σήμερα το πρωί την επαρχιακή οδό Ιβήρων- Μαυροθάλασσας, στο Δήμο Βισαλτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Τρίτης, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα ο ένας από τους δυο οδηγούς να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο άλλος να τραυματιστεί. Προανάκριση για τα ακριβή […] Το άρθρο Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή