Επανυπολογισμός συντάξεων: Στο τέλος του μήνα αναδρομικά στους συνταξιούχους τραπεζών και πρώην Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου

17:01 - 23/04/2024

Στο τέλος του τρέχοντος μήνα (Απριλίου) θα λάβουν αναδρομικά από τον επανυπολογισμό των συντάξεων οι συνταξιούχοι των τραπεζών και τέως Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα (23.04.24), η Υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου στα Παραπολιτικά fm. «Από επανυπολογισμούς συντάξεων σε διάφορες ομάδες, ο ΕΦΚΑ, ήδη τον τελευταίο μήνα δίνει αναδρομικά σε χιλιάδες συνταξιούχους», ... Περισσότερα To άρθρο Επανυπολογισμός συντάξεων: Στο τέλος του μήνα αναδρομικά στους συνταξιούχους τραπεζών και πρώην Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επανυπολογισμός συντάξεων: Στο τέλος του μήνα αναδρομικά στους συνταξιούχους τραπεζών και πρώην Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου

Σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου, στο τέλος του τρέχοντος μήνα (Απριλίου) θα λάβουν αναδρομικά από τον επανυπολογισμό των συντάξεων οι συνταξιούχοι των τραπεζών και τέως Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου. «Από επανυπολογισμούς συντάξεων σε διάφορες ομάδες, ο ΕΦΚΑ, ήδη τον τελευταίο μήνα δίνει αναδρομικά σε χιλιάδες συνταξιούχους», δήλωσε συγκεκριμένα η κ. Μιχαηλίδου στα Παραπολιτικά fm. «Για παράδειγμα, […] Το άρθρο Επανυπολογισμός συντάξεων: Στο τέλος του μήνα αναδρομικά στους συνταξιούχους τραπεζών και πρώην Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

BYD: Με 34.890 ευρώ το plug-in hybrid SEAL 5 DM-i

Κανάρης (Vodafone): «Το 2026 θα επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο» – Νέα λανσαρίσματα και επενδύσεις

Καιρός: Καταιγίδες και κρύο θα πλήξουν τη χώρα έως τα Χριστούγεννα – Στα ορεινά θα πέσουν τα πρώτα πυκνά χιόνια

Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ ανάλυση: Η άμυνα «έσβησε» τον Μίσιτς και ο Ναν με τον Όσμαν «καθάρισαν» στην επίθεση

Μια τροπολογία αλλιώτικη από τις άλλες ^ real estate: οι ξένοι επιμένουν ελληνικά ^ πρόσωπο από την αγορά ^ Εγνατία δίχως ΣΕΑ ^ η… άμυνα της Metlen ^ «αυγατίζει» η περιουσία του Τραμπ ^ ρεκόρ για τα malls της Lamda

Αθηνά Μαξίμου σε Αιμίλιο Χειλάκη: «Χρόνια πολλά αγαπημένε μου, μοναδικέ μου, συνοδοιπόρε μου»