Το τερμάτισε νεαρός στην Καλαμάτα – Κυκλοφορούσε με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

01:03 - 24/04/2024

Μια ιδιαίτερη έμπνευση είχε ένας νεαρός στην Καλαμάτα, καθώς μόλις είδε την πόλη να «πνίγεται» από την αφρικανική σκόνη, βγήκε στους δρόμους με… κελεμπία. Πρωτόγνωρες και απόκοσμες εικόνες αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της χώρας μεταξύ των οποίων και η Καλαμάτα, με ένα πορτοκαλί νέφος να έχει «καταπιεί» τα πάντα και το σκηνικό να παραπέμπει σε έρημο. Το γεγονός αυτό «ενέπνευσε» έναν 14χρονο, ο οποίος θέλοντας να προσαρμοστεί στις συνθήκες, φόρεσε μια κελεμπία είτε με δόση χιούμορ, είτε για να προστατευτεί από το φαινόμενο και βγήκε στους δρόμους, με αποτέλεσμα να γίνει viral. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έπος στην Καλαμάτα: Άντρας βγήκε στους δρόμους σαν Σαουδάραβας με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

Ένας νεαρός στην Καλαμάτα ένιωσε… Σαουδάραβας, βλέποντας τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα να «πνίγεται» από την αφρικανική σκόνη. Ο 14χρονος, βλέποντας τον ουρανό να έχει βαφτεί πορτοκαλί και το σκηνικό να θυμίζει… έρημο, φόρεσε μια κελεμπία για να προστατευτεί από το φαινόμενο και βγήκε στους δρόμους, με τους περαστικούς να κοιτάζουν με… περιέργεια. Βίντεο: Ο νεαρός με [...] Το άρθρο Έπος στην Καλαμάτα: Άντρας βγήκε στους δρόμους σαν Σαουδάραβας με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Το τερμάτισε νεαρός στην Καλαμάτα – Κυκλοφορούσε με… κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

Με την αφρικανική σκόνη να «καταπίνει» τα πάντα, δεν έλειψαν αυτοί που μπήκαν στο κλίμα αμέσως με έναν 14χρονο στην Καλαμάτα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα