Άρειος Πάγος: «Κόπηκαν» οι Σπαρτιάτες από τις Ευρωεκλογές

16:17 - 24/04/2024

«Κόπηκε» το κόμμα των «Σπαρτιατών» από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Έπειτα από αυτή την απόφαση δεν θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Άρειος Πάγος έκοψε τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ από τις Ευρωεκλογές

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 – Το κόμμα των Σπαρτιατών «κόπηκε» από το A1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Υπενθυμίζεται ότι υπομνήματα είχαν καταθέσει στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καταθέσει […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Μπλόκο από τον Αρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες για τις ευρωεκλογές

Εκτός τελικής λίστας των κομμάτων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των εκλογέων την 9η Ιουνίου, το ακροδεξιό κόμμα. «Κόπηκαν» άλλα 14 The post Μπλόκο από τον Αρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες για τις ευρωεκλογές appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ο Άρειος Πάγος «έκοψε» τους Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές

Το κόμμα των Σπαρτιατών «κόπηκε» από τον Άρειο Πάγο και δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Τελικά, 31 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 46 που αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έλαβαν το ”πράσινο φως” από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για να συμμετάσχουν στις […] Ο Άρειος Πάγος «έκοψε» τους Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Άρειος Πάγος ΤΩΡΑ: «Κόπηκαν» οι Σπαρτιάτες από τις Ευρωεκλογές

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΕΛΟΣ-«Κόπηκε» το κόμμα των «Σπαρτιατών» από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Έπειτα από αυτή την απόφαση δεν θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, οι «Σπαρτιάτες» «κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο και δεν θα συμμετάσχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε την τελική λίστα των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές. Το κόμμα του Βασίλη Στίγκα είχε καταβάλλει έγκαιρα το ποσό που αντιστοιχεί στο εκλογικό παράβολο, όμως ελέγχεται για τους στενούς του δεσμούς με τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη. Ενστάσεις για τη συμμετοχή των «Σπαρτιατών» στην αναμέτρηση του Ιουνίου έχουν εκφράσει με υ

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Αντιδράσεις για το λουκέτο και τη μεταφορά του πρωτοδικείου του Μεσολογγίου

Λόττο: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Τετάρτης

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Χάθηκαν δύο «χρυσοί» βαθμοί στο Βικελίδης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Κακός Παναθηναϊκός, στο +4 η ΑΕΚ (video)

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα