#Ευρωεκλογές

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Newsit
Ο αποκλεισμός των Σπαρτιατών από την κάθοδο στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου, βρίσκει κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ στα «χαρακώματα»… Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί ευθέως την Κουμουνδούρου ότι «ψαρεύει» ψήφους στα θολά νερά της ακροδεξιάς, ενώ τα στοιχήματα παίρνουν και να δίνουν για το πού θα κατευθυνθούν εν όψει των Ευρωεκλογών οι… «ορφανές» ... Περισσότερα To άρθρο Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Newsit
Πρόσκληση στο κεντροδεξιό ακροατήριο της ΝΔ να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου απηύθυνε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης. Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει το 20% στις κάλπες. «Αλλάζουμε τις δομές του κόμματος ώστε να είναι ανοιχτές σε όλο τον προοδευτικό κόσμο», είπε ο Στέφανος  Κασσελάκης εν όψει των Ευρωεκλογών, απευθυνόμενος σε ... Περισσότερα To άρθρο Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

«Πραγματικός ηγέτης ο Κασιδιάρης»: Γιατί «έκοψε» ο Άρειος Πάγος τους Σπαρτιάτες από τις Ευρωεκλογές

Skai.gr
Σύμφωνα με την απόφαση ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος των «Σπαρτιατών» είναι το μέλος της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης - Το σκεπτικό του Άρειου Πάγου
21:39 24/04/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

paraskhnio.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο ραδιόφωνο Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:30 24/04/2024

Χαρίτσης: «Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά - Να σταλεί μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση»

NewsBomb
Όλα όσα ανέφερε ο Αλέξης Χαρίτσης κατά την παρουσίαση των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές 2024Περισσότερα...
21:03 24/04/2024

Πρώτη αντίδραση Στίγκα μετά το μπλόκο στους "Σπαρτιάτες" στις Ευρωεκλογές: Αρχιερέας της διαπλοκής ο Μητσοτάκης

thetoc.gr
Η πρώτη αντίδραση από τον πρόεδρο των "Σπαρτιατών" όπως αναμενόταν, ήταν έντονη.
19:11 24/04/2024

Ευρωεκλογές: Τα κόμματα που «κόπηκαν» – 31 συνδυασμοί που «κατέβουν»

el.gr
Ανακοινώθηκε η λίστα με τα 31 κόμματα που θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου: Το άρθρο Ευρωεκλογές: Τα κόμματα που «κόπηκαν» – 31 συνδυασμοί που «κατέβουν» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
18:13 24/04/2024

Ευρωεκλογές 2024: «Μπλόκο» στους Σπαρτιάτες και σε 14 ακόμα συνδυασμούς - Ποια κόμματα «πέρασαν» από τον Άρειο Πάγο

Gazzetta
Εκτός εκλογικής μάχης τέθηκαν 15 κόμματα και συνασπισμοί από τα 46 που είχαν δηλώσει συμμετοχή για τις Ευρωεκλογές του 2024
18:04 24/04/2024

Στίγκας για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές: Οι δυνάμεις του σκότους επικράτησαν

Newsit
Για «δυνάμεις του σκότους» με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει λόγο ο Βασίλης Στίγκας, μετά τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές, σε συζήτηση στο περιστύλιο της Βουλής. Ο Βασίλης Στίγκας αναφέρει πως οι Σπαρτιάτες αποκλείστηκαν με καταχθόνιες μεθοδεύσεις και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αριχιερέας της διαπλοκής. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Τελικά οι δυνάμεις του σκότους ... Περισσότερα To άρθρο Στίγκας για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές: Οι δυνάμεις του σκότους επικράτησαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:03 24/04/2024

Ευρωεκλογές 2024: Αυτά είναι τα κόμματα που θα κατέβουν – Οι «Σπαρτιάτες» και τα άλλα 14 που κόπηκαν

documentonews.gr
Περισσότερα σε λίγο…… Το άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Αυτά είναι τα κόμματα που θα κατέβουν – Οι «Σπαρτιάτες» και τα άλλα 14 που κόπηκαν εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
17:10 24/04/2024

Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι «Σπαρτιάτες» – Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο

in.gr
«Εισιτήριο» για τις ευρωεκλογές πήραν 31 κόμματα, ενώ εκτός μένουν οι «Σπαρτιάτες» και άλλα 14 κόμματα
17:02 24/04/2024

Άρειος Πάγος: «Κόπηκαν» οι Σπαρτιάτες από τις Ευρωεκλογές

lykavitos.gr
«Κόπηκε» το κόμμα των «Σπαρτιατών» από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Έπειτα από αυτή την απόφαση δεν θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές.
16:17 24/04/2024

Αποφασίζει σήμερα ο Άρειος Πάγος για την υπόθεση του κόμματος των Σπαρτιατών

matrix24.gr
Η ανακήρυξη των κομμάτων και των συνδυασμών των κομμάτων, όπως και των υποψηφίων ευρωβουλευτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι μετά τις 4 μ.μ. από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του [...]
15:48 24/04/2024

Αλέξης Γεωργούλης: «Όταν έγινε η καταγγελία δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα – Δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»

tlife.gr
Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό ΣουΣού» με αφορμή τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές. Αναφερόμενος To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: «Όταν έγινε η καταγγελία δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα – Δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 24/04/2024

Politico: Φόβος και τρόμος της Ευρώπης η άνοδος της ακροδεξιάς

Newsit
Η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το μέλλον της Ευρώπης, αναφέρει σε εκτενές άρθρο του το Politico, μετά από δημοσκοπική έρευνα που πραγματοποίησε ενόψει των Ευρωεκλογών. Με την ακροδεξιά στην Ευρώπη να φοβίζει, τα ερωτήματα που τέθηκαν στα απερχόμενα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου λίγους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές είναι τα εξής δύο: «ποια ... Περισσότερα To άρθρο Politico: Φόβος και τρόμος της Ευρώπης η άνοδος της ακροδεξιάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 24/04/2024

Ο ΟΕΝΕΦ στο Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού για τη συμμετοχή των νέων στις Ευρωεκλογές

e-ptolemeos.gr
Τα στελέχη της ομάδας έργου του Ομίλου Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, επισκέφθηκαν το Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού με στόχο την ενημέρωση μαθητών/τριών στο πλαίσιο του Σχεδίου “Ενδυναμώνοντας τη Νέα Γενιά: Συμμετοχή των Νέων στις Ευρωπαϊκές Εκλογές” (YEEEs24)”, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024. Στην αρχή της εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Γενικό […]
13:54 24/04/2024

Δημήτρης Πανόπουλος – Ευρωεκλογές: «Εάν δεν εκλεγώ, θα γυρίσω στη Ναταλία Γερμανού»

tlife.gr
Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» του ANT1, με αφορμή τη συμμετοχή To άρθρο Δημήτρης Πανόπουλος – Ευρωεκλογές: «Εάν δεν εκλεγώ, θα γυρίσω στη Ναταλία Γερμανού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/04/2024

Εύη Βατίδου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Γιατί βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου με τον σύμβουλό του και κινεί νήματα;»

tlife.gr
Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, η Εύη Βατίδου μίλησε To άρθρο Εύη Βατίδου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Γιατί βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου με τον σύμβουλό του και κινεί νήματα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/04/2024

Οι 33 υποψήφιοι της Πλεύσης Ελευθερίας για τις Ευρωεκλογές – Μέσα και ο Μπάμπης Στόκας

agrinionews.gr
Τους 33 υποψήφιους της Πλεύσης Ελευθερίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης η κυρία Ζωή Κωνσταντοπουλου. Από τους υποψήφιους ξεχωρίζουν, ο τραγουδιστής που έχει συνδεθεί με τους Πυξ Λαξ, Μπάμπης Στόκας, η ηθοποιός Άννα Ρεζάν Κριτσάλη η αθλήτρια κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, η Αλεξάνδρα Σάντα, κόρη του αντιστασιακού Λάκη Σάντα και η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου. Όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ – Αγρότης, Εκπρόσωπος Τύπου Αγροτών ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ – Ηθοποιός, Πρώην Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ – Γενικός Γραμματέας «ΗΠΑΡχω» ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ – Γενική Γραμματέας Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά (Ε.Κ.Π.) κα
11:49 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load