Ιωαννίδης: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων – Πλέον δεν είναι στο χέρι μας»

23:37 - 24/04/2024

Απογοητευμένος ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, λέγοντας πως το Τριφύλλι παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων και πως πλέον δεν είναι στο χέρι του η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης «Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για την ήττα, ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, χάσαμε τις μονομαχίες, δεχθήκαμε τρία […] The post Ιωαννίδης: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων – Πλέον δεν είναι στο χέρι μας» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωαννίδης: “Κατώτεροι των περιστάσεων – Να κερδίσουμε την Κυριακή και να ετοιμαστούμε για τον τελικό”

Απογοητευμένος ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, λέγοντας πως η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων και πως πλέον δεν είναι στο χέρι του η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, τόνισε ότι την Κυριακή πρέπει να πάρουν τη νίκη κόντα στον Άρη. Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης: “Δεν υπάρχει κάποια […] The post Ιωαννίδης: “Κατώτεροι των περιστάσεων – Να κερδίσουμε την Κυριακή και να ετοιμαστούμε για τον τελικό” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ιωαννίδης: «Πλέον δεν είναι στο χέρι μας…»

Ο Φώτης Ιωαννίδης εξήγησε τι πήγε στραβά και ο Παναθηναϊκός έφυγε με βαριά ήττα από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ιωαννίδης: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων»

Ιωαννίδης: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων» 24/04/2024 Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και ο Φώτης Ιωαννίδης, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι έδωσε το σύνθημα, για να γυρίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του σελίδα. Αναλυτικά όσα είπε: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων ατομικά και ομαδικά, χάσαμε τις περισσότερες μονομαχίες και τις δεύτερες μπάλες. Δεχuήκαμε τρία γκολ, δεν απειλήσαμε καθόλου, είναι ένα πολύ βαρύ αποτέλεσμα. Δεν είναι όλα στο χέρι μας πλέον, προφανώς πρέπει να κάνουμε το 3/3 και να χάσει βαθμούς η ΑΕΚ, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να πω. Aυτή είναι η

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»