Η Δέσποινα Καμπούρη συγκινείται για τον Θέμο Αναστασιάδη – “Σαν να είναι ακόμα εδώ…”
11:51 - 25/02/2020
Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη. Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε […]
The post Η Δέσποινα Καμπούρη συγκινείται για τον Θέμο Αναστασιάδη – “Σαν να είναι ακόμα εδώ…” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Δέσποινα Καμπούρη συγκινείται για τον Θέμο Αναστασιάδη : Σαν να είναι ακόμα εδώ (VIDEO)
Στην απουσία του Θέμου Αναστασιάδη αναφέρθηκε μεταξλυ άλλων η Δέσποινα Καμπούρη μιλώντας στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και την Χριστιάνα Κοχλατζή.
Παράλληλα αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία 16 ετών.
“Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση, όχι στον επαγγελματικό μου χώρο, από έναν κοινό γνωστό όταν ήμουν 16 ετών πολύ μεγαλύτερο μου ηλικιακά τότε” σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Καμπούρη προσθέτοντας πως “δεν το είχα πει στους γονείς μου γιατί, όταν είσαι σε τόσο μικρή ηλικία, αισθάνεσαι ότι κάτι εσύ δεν έχεις κάνει καλά”.
Όσον αφορά την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη και την στήριξη στα πρώτα της επαγγελματικά βήμα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε: “Με πείρα
Διαβάστε το στο thestival.gr