Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλάει για τη στιγμή που αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά και το αλκοόλ

13:24 - 25/02/2020

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να ξεκόψει πριν...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλάει για τη στιγμή που αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά και το αλκοόλ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στην...

Διαβάστε το στο Zougla

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά για το MasterChef: Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να μη συνεχίσω

Για το MasterChef απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Πιστεύεις ότι MasterChef βοηθάει τη μαγειρική, ή απλά οι τηλεθεατές μένουν στο ριάλιτι; Όποια εκπομπή δείχνει συνταγές βοηθάει τη μαγειρική. Σίγουρα, όλα τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το ριάλιτι δεν βοηθάνε, αλλά είναι μέσα στο πακέτο. Όταν ήσουν στο MasterChef του Star υπήρξαν στιγμές που ένιωσες άβολα, γιατί αισθάνθηκες ότι το ριάλιτι ξεπερνάει το κομμάτι της μαγειρικής; Έχω λάβει μέρος σε τρία MasterChef στο Mega, όπου δεν υπήρχε καθόλου το κομμάτι του ριάλιτι. Ήταν ένας διαγωνισμός μαγειρικής, που πήγαινε μάλιστα και πολύ καλά σε τηλεθέαση, γιατί α

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά για το MasterChef – «Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να μη συνεχίσω»

Για το MasterChef απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον […] The post Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά για το MasterChef – «Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να μη συνεχίσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»