#Δημήτρης Σκαρμούτσος

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά στις φήμες χωρισμού: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει πράγματα για την προσωπική μου ζωή»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.Ο γνωστός σεφ, που και φέτος συνεργάζεται με τη Φαίη Σκορδά, μίλησε για τις πρόσφατες φήμες χωρισμού που κυκλοφόρησαν για τον ίδιο και τη σύντροφό του, Μαριέττα, καθώς και για τη δημόσια εξομολόγηση που έκανε σχετικά με την εξάρτηση που είχε από τα ναρκωτικά. «Μέχρι […]
10:00 22/03/2024

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Από τύχη ζω, τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης»

tlife.gr
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Break» το απόγευμα της Κυριακής με αφορμή την To άρθρο Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Από τύχη ζω, τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 25/02/2024

Αποκλειστικό: O Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά στο TLIFE για το δημοσίευμα του χωρισμού του

tlife.gr
Στο δημοσίευμα περί χωρισμού με την σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα απαντά αποκλειστικά στο TLIFE ο Δημήτρης To άρθρο Αποκλειστικό: O Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά στο TLIFE για το δημοσίευμα του χωρισμού του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 21/02/2024

O Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί λαχταριστά Burgers για την Pizza Fan

monopoli.gr
Tα νέα extreme burgers, της σειράς MY BURGER, που δημιούργησε ο ταλαντούχος Δημήτρης Σκαρμούτσος για την Pizza Fan, είναι γεγονός.
15:53 14/02/2024

Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Φαίη Σκορδά: «Πήγα στο περίπτερο και με έκραζαν»

zappit.gr
Μετά τη χθεσινή αρνητική κριτική της Φαίης Σκορδά στο πιάτο που έφτιαξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο γνωστός σεφ ανέφερε με […] The post Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Φαίη Σκορδά: «Πήγα στο περίπτερο και με έκραζαν» appeared first on Zappit.
14:00 03/01/2024

Σάλος με το γλυκό του Σκαρμουτσου που δεν άρεσε στη Φαίη Σκορδά

olympia.gr
Η Φαίη «ξίνισε» μόλις γεύτηκε το μιλφέιγ με μους λευκών τυριών και μαρμελάδα φράουλας του γνωστού σεφ, δηλώνοντας ότι δεν της άρεσε, με αποτέλεσμα ο Δήμητρης Σκαρμούτσος να της απαντήσει… σαν να μην γράφουν οι κάμερες. «Δεν μου αρέσει» είπε η παρουσιάστρια προσπαθώντας να καταπιεί το μιλφέιγ με τα τυριά και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απάντησε: […] Σάλος με το γλυκό του Σκαρμουτσου που δεν άρεσε στη Φαίη Σκορδά - olympia
22:28 02/01/2024

Η Φαίη Σκορδά αηδίασε με το γλυκό του Σκαρμούτσου: «Το κέρατό μου, θα μπορούσες να πεις ψέματα»

zappit.gr
Μιλφέιγ με μους λευκών τυριών και μαρμελάδα φράουλας έφτιαξε σήμερα στο Fay’s Time ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μόνο που τα πράγματα […] The post Η Φαίη Σκορδά αηδίασε με το γλυκό του Σκαρμούτσου: «Το κέρατό μου, θα μπορούσες να πεις ψέματα» appeared first on Zappit.
15:00 02/01/2024

Φαίη Σκορδά: «Μου ήρθε μία ανθοδέσμη με 201 τριαντάφυλλα αλλά…»

youfly.com
Μια μεγάλη ανθοδέσμη δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 15/12 η Φαίη Σκορδά, κάτι για τον οποίο έσπευσε να την ρωτήσει στον αέρα της εκπομπής ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. The post Φαίη Σκορδά: «Μου ήρθε μία ανθοδέσμη με 201 τριαντάφυλλα αλλά…» appeared first on Youfly.
14:58 15/12/2023

Γειτονιές στο πιάτο: Στο Μοσχάτο με γαστρονομικές επιλογές για όλα τα γούστα

zappit.gr
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, στην εκπομπή Γειτονιές στο πιάτο, εξερευνά το Μοσχάτο που έχει την καρδιά μιας παραδοσιακής γειτονιάς και όσον […] The post Γειτονιές στο πιάτο: Στο Μοσχάτο με γαστρονομικές επιλογές για όλα τα γούστα appeared first on Zappit.
09:00 19/11/2023

Φαίη Σκορδά: «Όλα έτσι μου πάνε στη ζωή, κυρίως στα προσωπικά μου»

zappit.gr
Σφουγγάτο με φέτα έφτιαχνε σήμερα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του «Fay’s Time» και η Φαίη Σκορδά με τον Λάμπρο […] The post Φαίη Σκορδά: «Όλα έτσι μου πάνε στη ζωή, κυρίως στα προσωπικά μου» appeared first on Zappit.
15:00 21/09/2023

Γειτονιές στο Πιάτο: Πρεμιέρα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο – Τι είδαμε;

youfly.com
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας εκπομπής του στον ΣΚΑΪ "Γειτονιές στο πιάτο". Τι είδαμε; The post Γειτονιές στο Πιάτο: Πρεμιέρα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο – Τι είδαμε; appeared first on Youfly.
18:58 17/09/2023

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Θεωρούσαμε δεδομένες τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην κουζίνα»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα σε […] The post Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Θεωρούσαμε δεδομένες τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην κουζίνα» appeared first on Zappit.
22:00 04/09/2023

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει ακρίδες και αυγά από μυρμήγκι»

zappit.gr
Για τα πιο περίεργα φαγητά που έχει δοκιμάσει και το αν αποδέχεται να τον αποκαλούν «ροκ σεφ» μίλησε ο Δημήτρης […] The post Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει ακρίδες και αυγά από μυρμήγκι» appeared first on Zappit.
09:00 03/09/2023

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τις «Γειτονιές στο πιάτο» στο Μαρούσι

Newsit
Το Μαρούσι μια περιοχή στην οποία πάντα υπάρχει μια γαστρονομική γωνιά να ανακαλύψεις επισκέπτεται σήμερα (07.05.2023, 17:45) ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με τις «Γειτονιές στο πιάτο». Η περιήγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο Μαρούσι ξεκινάει παραδοσιακά, από την γνωστή ταβέρνα «Ψαρόνεφρι». Το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς αυτό ήταν για πολλά χρόνια και το βασικό υλικό ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τις «Γειτονιές στο πιάτο» στο Μαρούσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:30 07/05/2023

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τις «Γειτονιές στο πιάτο» στη Μεταμόρφωση

Newsit
Η Μεταμόρφωση είναι μια γειτονιά όμορφη, με ανοιχτούς δρόμους και πολύ πράσινο, μια όαση ηρεμίας δίπλα στη πολύβουη Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Για πολλά χρόνια παρέμεινε ένα χωριό που ακολουθούσε με πολύ αργούς ρυθμούς την ανάπτυξη της Αττικής. Σήμερα πια έχει εξελιχθεί, σε μια ήσυχη και χαλαρή συνοικία της Αθήνας στην οποία θα μας ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τις «Γειτονιές στο πιάτο» στη Μεταμόρφωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:36 30/04/2023

Γειτονιές στο πιάτο: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη νοσταλγική Καισαριανή

zappit.gr
Όπως σε κάθε προσφυγική συνοικία έτσι και στην Καισαριανή, σε κάθε στενό και πλατεία ανακαλύπτεις έναν κόσμο παλιό και μια […] The post Γειτονιές στο πιάτο: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη νοσταλγική Καισαριανή appeared first on Zappit.
16:40 23/04/2023

Ο Σκαρμούτσος κέρασε… κόλυβα τους «Αταίριστους»

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πήγε κόλυβα στους παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πήγε κόλυβα στους παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».Ο Γιάννης Ντσούνος φαίνεται να εκτίμησε την κίνηση του διάσημου σεφ σε αντίθεση με τον συμπαρουσιαστή του. «Ξέρεις κάτι;» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Κούτρας. «Όχι επειδή τελειώνει και η σεζόν…» πρόσθεσε με νόημα με τον ίδιο και τον Γιάννης Ντσούνο να ξεσπούν σε γέλια… Δείτε […]
10:08 21/04/2023

Χρήστος Κούτρας σε Δημήτρη Σκαρμούτσο: «Η Σκορδά έφερε κάτι μελιτζάνες και παρεξηγήθηκαν, εσύ κόλλυβα βρήκες να φέρεις;»

zappit.gr
Δώρο… κόλλυβα σέρβιρε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στους παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι» και ο Χρήστος Κούτρας βρήκε την ευκαιρία να κάνει […] The post Χρήστος Κούτρας σε Δημήτρη Σκαρμούτσο: «Η Σκορδά έφερε κάτι μελιτζάνες και παρεξηγήθηκαν, εσύ κόλλυβα βρήκες να φέρεις;» appeared first on Zappit.
13:02 20/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load