Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο - Ο σύντροφός της τη «φυλάκισε» για ένα μήνα, τη χτυπούσε και τη βίαζε

11:45 - 03/08/2024

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε στα χέρια του συντρόφου της μία 32χρονη γυναίκα στο Διδυμότειχο. Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στο Διδυμότειχο, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Θύμα μία 32χρονη που για έναν ολόκληρο μήνα βίωνε ένα Γολγοθά πλάι στον σύντροφό της, ο οποίος τη «φυλάκισε» στο σπίτι, όπου τη χτυπούσε και ... Περισσότερα To άρθρο Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο - Ο σύντροφός της τη «φυλάκισε» για ένα μήνα, τη χτυπούσε και τη βίαζε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φρίκη στο Διδυμότειχο: 32χρονη κατήγγειλε πως ο σύντροφός της την κρατούσε φυλακισμένη, την χτυπούσε και την βίαζε

Την 32χρονη περισυνέλλεξαν από το δρόμο άνδρες της αστυνομίας μετρά από κλήση που δέχθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου από περαστικούς στους οποίους στράφηκε η ίδια ζητώντας βοήθεια.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Μονόδρομος η νίκη για τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ

Βρυξέλλες: Μαζεύουν πατάτες από τον δρόμο μετά τις αγροτικές διαμαρτυρίες

«Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης και επιτυχίας που ενώνει γυναίκες και κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να δεχθεί δεύτερη μήνυση και από άλλον τραγουδιστή: «Θα είναι πιο βαριές οι κατηγορίες»

Ο χιονάνθρωπος «γίγαντας» της Κίνας με ύψος 19 μέτρα – Εντυπωσιάζει ο τρόπος κατασκευής του

ΑΙ & cloud επανεφεύρουν το ρόλο της διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου