Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας - Φωτογραφίες

20:09 - 05/08/2024

Οι Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πέτρο Γκαϊδατζής στους άνδρες και  οι Ζωή Φίτσιου- Μιλένα Κοντού στις γυναίκες έγραψαν ιστορία στο Παρίσι 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Περήφανοι στον Ολυμπιακό για τα μετάλλια των Χρήστου και Καραλή

Υπερήφανος ο Ολυμπιακός για τους δύο αθλητές που έχουν χαρίσει στην Ελλάδα τα 2 από τα 6 της μετάλλιά της

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Περήφανη η Ελλάδα, περήφανος και ο Ολυμπιακός για τα παιδιά του

Ιστορικές στιγμές ζει ο ελληνικός αθλητισμός στο Παρίσι, αφού πλέον αριθμεί 6 μετάλλια. Μεγάλη περηφάνια όμως έχει και ο Οργανισμός του Ολυμπιακού, αφού μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει τους περισσότερους αθλητές στην ολυμπιακή αποστολή, αλλά και τα περισσότερα μετάλλια. Tόσο ο Καραλής όσο και ο Χρήστου που πήραν μετάλλια είναι αθλητές του Ολυμπιακού. Ο Απόστολος Χρήστου ανέφερε στην επιστροφή του στην Ελλάδα πως: «είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το μετάλλιο. Ολοκληρώθηκα ως αθλητής. Ήταν η επιτυχία που μου έλειπε. Είναι ένα ωραίο δώρο για την ομάδα του Ολυμπιακού που κλείνουμε και τα 100 χρόνια του χρόνου». «Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε αυτό τον θρυλικό σύλλογ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ολυμπιακός - Βαλένθια 47-49 (ημίχρονο): Live η αναμέτρηση στο ΣΕΦ

Love Actually: Τι απέγινε η μοιραία «Μία» μετά την επιτυχία της ταινίας

Τζόκερ 16/12/25: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης - Τα νούμερα που κερδίζουν

Συναγερμός για Σλούκα: Αποχώρησε κρατώντας το γόνατό του προς το τέλος του Φενέρ - ΠΑΟ, βίντεο

Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης στα Κάτω Πατήσια

Ξέσπασε ο Αταμάν: Δεν καταλαβαίνω γιατί έβριζαν εμένα και τη μητέρα μου, είναι αγράμματοι άνθρωποι