Άδ. Γεωργιάδης: Έρχονται φορολογικά κίνητρα για ασφάλιση κατοικίας από φυσικές καταστροφές
07:36 - 26/02/2020
Φορολογικά κίνητρα για την ασφάλιση κατοικίας από φυσικές καταστροφές θα συμπεριληφθούν στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).
Ο πρόεδρος της Ένωσης, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, από την πλευρά του ανέφερε ότι σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που διενήργησε η Ένωση, το 67% των πολιτών δήλωσαν ότι θέλουν συμπληρωματικό συμβόλαιο στη σύνταξη.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του υπογράμμισε ότι ο ιδιωτικός τομέας δεν είναι πρόβλημα, στην πορεία προς την ανάπτυξη, αλλά μέρος της λύσης, ενώ ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σημείωσε στην ομιλία του ότι,
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκπτωση φόρου για ασφάλιση α΄ κατοικίας από φυσικές καταστροφές
Εκπτωση της δαπάνης των ασφαλίστρων για κάλυψη από σεισμό και φυσικές καταστροφές προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης ως κίνητρο προκειμένου οι πολίτες να ασφαλίσουν την πρώτη κατοικία τους για καταστροφικούς κινδύνους.
Διαβάστε το στο kathimerini.gr