Ο Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε ότι έπαθε περικαρδίτιδα: «Μου είπαν “αν μπεις τώρα στο αεροπλάνο, θα πεθάνεις”»

07:55 - 26/08/2024

Για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μέσα στο καλοκαίρι μίλησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Δευτέρας (26.08.24). Ο Γιώργος Αυτιάς που βρέθηκε σήμερα στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην κατάστασή της υγείας του, αποκαλύπτοντας πως έπαθε περικαρδίτιδα, μάλλον από μικρόβιο κλιματιστικού. «Αισθανόμουν ρίγη, είχα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε ότι έπαθε περικαρδίτιδα: «Μου είπαν “αν μπεις τώρα στο αεροπλάνο, θα πεθάνεις”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με περικαρδίτιδα νοσηλεύτηκε για 13 μέρες ο Αυτιάς - «Μου είπαν αν μπεις τώρα στο αεροπλάνο, θα πεθάνεις»

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε πως έπαθε περικαρδίτιδα, μάλλον από μικρόβιο κλιματιστικού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αυτιάς: Αποκάλυψε ότι έπαθε περικαρδίτιδα - Μου είπαν “αν μπεις τώρα στο αεροπλάνο, θα πεθάνεις”

«13 ημέρες μέσα με στο νοσοκομείο με δύο σωληνάκια κι αντιβίωση με το κιλό», τόνισε πως λάμβανε ο Γιώργος Αυτιάς

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η TikTok στις ΗΠΑ πωλείται σε Oracle, Silver Lake και MGX όπως επιδίωκε ο Τραμπ από το 2020 – Οι λεπτομέρειες του «deal»

Βρέθηκε η 16χρονη που αγνοείτο από τις 6 Δεκεμβρίου – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Κωνσταντινούπολη: Κοινές επιχειρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα

Νίκολιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ: «Είμαι περήφανος, όποιος αντίπαλος και να έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε»

Ο Λεσόρ ανέβηκε στο αυτοκίνητό του και τραγούδησε «βουντού – βουντού» με τους φίλους του Παναθηναϊκού

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύρισε με τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο: «Το σύμπαν αποφάσισε να νικήσει η ΑΕΚ»