Αργύρης Αγγέλου: Ήταν μάταιο, έχασα τον εαυτό μου μέσα από αυτό

21:36 - 31/08/2024

«Δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Αργύρης Αγγέλου. Για την περίοδο που αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, λόγω υπερκόπωσης, μίλησε από καρδιάς ο Αργύρης Αγγέλου στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μου είπες πως έχεις δουλέψει πολύ για να φτιάξεις ... Περισσότερα To άρθρο Αργύρης Αγγέλου: Ήταν μάταιο, έχασα τον εαυτό μου μέσα από αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο» λέει ο πρόεδρος της Βουλής της Λιβύης: Όλο το παρασκήνιο σε Αθήνα και Κάιρο

Παύλος Μαρινάκης: Ο διάλογος με τους αγρότες δεν σταμάτησε ποτέ

Ντέμης Νικολαΐδης: «Παρά τα δύο γκολ και τις ασίστ του Λιούμπισιτς, κορυφαίος ήταν ο Πινέδα για την ΑΕΚ»

Τραμπ: Πιο κοντά σε λύση για την Ουκρανία από ποτέ – «Πολυεθνική δύναμη» ζητά η ΕΕ

Κόνι Μεταξά: «Είχα την ταμπέλα της ατάλαντης – Μου πήρε πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας για να καταλάβω ότι δεν είναι αλήθεια»

Βρετανία: «Περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν», δηλώνει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων