«Ακύμαντοι» του Νίκο Σκορίνη στο Θέατρο Άλμα

11:12 - 27/02/2020

Την σκηνική μεταφορά του βιβλίου του Νίκου Σκορίνη «ΑΚΥΜΑΝΤΟΙ» επιχειρεί ο Θέμης Μουμουλίδης στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου ΑΛΜΑ. Ένα προκλητικό εγχείρημα καθώς πρόκειται για ένα βαθειά πολιτικό μυθιστόρημα, που φτάνει στα όρια του πολιτικού θρίλερ, με έντονες αναφορές στην μεταπολιτευτική Ελλάδα

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ακύμαντοι» του Νίκο Σκορίνη στο Θέατρο Άλμα

Την σκηνική μεταφορά του βιβλίου του Νίκου Σκορίνη «ΑΚΥΜΑΝΤΟΙ» επιχειρεί ο Θέμης Μουμουλίδης στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου ΑΛΜΑ. Ένα προκλητικό εγχείρημα καθώς πρόκειται για ένα βαθειά πολιτικό μυθιστόρημα, που φτάνει στα όρια του πολιτικού θρίλερ, με έντονες αναφορές στην μεταπολιτευτική Ελλάδα

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η φον ντερ Λάιεν δείχνει Ουκρανία στην ΕΕ και της δίνει την τελική απόφαση για την παραχώρηση εδαφών

Το Άγαλμα της Ελευθερίας έπεσε εξαιτίας μεγάλων ανέμων – Όχι όμως αυτό που νομίζετε

Τι σημαίνει το εικονίδιο με το κλειδί σε Android συσκευή – Ο τρόπος να το απενεργοποιήσετε

Πτώση αεροπλάνου στο Μεξικό, φόβοι για τουλάχιστον δέκα νεκρούς – Τρομακτικό βίντεο

Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφιβολίες το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές…

«Είμαι πλούσια και έχω καλούς δικηγόρους» – Η Bonnie Blue μιλάει για τη σύλληψή της στο Μπαλί