«Έχω κάνει τα καλύτερα για όλους» είπε ο Κασσελάκης και «κάρφωσε» Τσίπρα - «Αμφισβήτησες συντρόφους για ανέντιμη συμπεριφορά» του απάντησαν

20:09 - 05/09/2024

Να πείσει ότι είχε τις καλύτερες προθέσεις και πως έκανε «τα καλύτερα για όλους» προσπάθησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι της Πέμπτης (5.9.24). «Ήμουν έντιμος και ειλικρινής απέναντι σε όλες και όλους», φέρεται να είπε στην αρχή της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, ο πρόεδρος ... Περισσότερα To άρθρο «Έχω κάνει τα καλύτερα για όλους» είπε ο Κασσελάκης και «κάρφωσε» Τσίπρα - «Αμφισβήτησες συντρόφους για ανέντιμη συμπεριφορά» του απάντησαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0 LIVE: Χαμένη ευκαιρία από τον Τετέ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσε πανικό στην Ερμού: «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη»

Αρχελάου 5 – επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ παίζει το πιο δυνατό χαρτί της για να κλείσει το μπαρ

Ζευγάρι αποπροσανατολίστηκε σε καταρράκτη στην Εύβοια και κάλεσε το 112

H Fraport για τον τραυματισμό επιβατών με μειωμένη κινητικότητα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0 LIVE: «Άγγιξε» το γκολ ο Πελίστρι πριν το ημίχρονο