Κυκλοφορεί σήμερα το νέο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον «Something Lost, Something Gained»

13:13 - 17/09/2024

Στον επίλογο των νέων απομνημονευμάτων της, η Χίλαρι Κλίντον γράφει κάτι που ακούγεται σαν μακρινή ευχή: «Ελπίζω να είμαι ζωντανή για να δω τις Ηνωμένες Πολιτείες να εκλέγουν μια γυναίκα Πρόεδρο». Φαίνεται ότι το νέο της βιβλίο πήγε στο τυπογραφείο πριν η Κάμαλα Χάρις εξασφαλίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, για την προεδρία των ΗΠΑ με αποτέλεσμα η ευχή της να φαίνεται σήμερα περισσότερο από ποτέ πιθανή. «Είμαι πραγματικά αισιόδοξη», δηλώνει σε συνέντευξή της στο ΑP, επαινώντας την αντιπρόεδρο ως υποψήφια και ιδίως την πρόσφατη επίδοσή της στο ντιμπέιτ. «Νομίζω ότι θα είμαι εδώ για να δω την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο!», συμπληρώνει. Το «Something Lost, Something Gained», το οποίο κυκλοφορεί σή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας