H Φαίη Σκορδά απαντά στο Μάρκο Σεφερλή μετά την κλήση τα χαράματα: «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια»
21:01 - 17/09/2024
Μέσα από τον αέρα του Buongiorno θέλησε να δώσει απάντηση η Φαίη Σκορδά στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος και προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στα social media λίγες ώρες νωρίτερα.Μέσα από τον αέρα του Buongiorno θέλησε να δώσει απάντηση η Φαίη Σκορδά στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος και προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στα social media λίγες ώρες νωρίτερα.Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης επέλεξε, μάλιστα, να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια κλήση που έλαβε από τον ηθοποιό στις 4 τα χαράματα. Μάρκος Σεφερλής σε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Φαίη Σκορδά απαντά στο Μάρκο Σεφερλή μετά την κλήση τα χαράματα: «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια»
Μέσα από τον αέρα του Buongiorno θέλησε να δώσει απάντηση η Φαίη Σκορδά στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος και προχώρησε σε […]
The post H Φαίη Σκορδά απαντά στο Μάρκο Σεφερλή μετά την κλήση τα χαράματα: «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦαίη Σκορδά: Η κλήση που δέχτηκε από τον Μάρκο Σεφερλή στις 4 τα ξημερώματα – «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια»
Μετά το χθεσινό ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή στα social media κατά των παρουσιαστών, η Φαίη Σκορδά
To άρθρο Φαίη Σκορδά: Η κλήση που δέχτηκε από τον Μάρκο Σεφερλή στις 4 τα ξημερώματα – «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grH Φαίη Σκορδά απαντά στο Μάρκο Σεφερλή: "Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια"
H απάντηση της Φαίης Σκορδά στον Μάρκο Σεφερλή μετά τις αιχμές
Διαβάστε το στο thetoc.gr