H Φαίη Σκορδά απαντά στο Μάρκο Σεφερλή μετά την κλήση τα χαράματα: «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια»

21:01 - 17/09/2024

Μέσα από τον αέρα του Buongiorno θέλησε να δώσει απάντηση η Φαίη Σκορδά στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος και προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στα social media λίγες ώρες νωρίτερα.Μέσα από τον αέρα του Buongiorno θέλησε να δώσει απάντηση η Φαίη Σκορδά στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος και προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στα social media λίγες ώρες νωρίτερα.Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης επέλεξε, μάλιστα, να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια κλήση που έλαβε από τον ηθοποιό στις 4 τα χαράματα. Μάρκος Σεφερλής σε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Φαίη Σκορδά απαντά στο Μάρκο Σεφερλή μετά την κλήση τα χαράματα: «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια»

Μέσα από τον αέρα του Buongiorno θέλησε να δώσει απάντηση η Φαίη Σκορδά στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος και προχώρησε σε […] The post H Φαίη Σκορδά απαντά στο Μάρκο Σεφερλή μετά την κλήση τα χαράματα: «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φαίη Σκορδά: Η κλήση που δέχτηκε από τον Μάρκο Σεφερλή στις 4 τα ξημερώματα – «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια»

Μετά το χθεσινό ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή στα social media κατά των παρουσιαστών, η Φαίη Σκορδά To άρθρο Φαίη Σκορδά: Η κλήση που δέχτηκε από τον Μάρκο Σεφερλή στις 4 τα ξημερώματα – «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

H Φαίη Σκορδά απαντά στο Μάρκο Σεφερλή: "Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια"

H απάντηση της Φαίης Σκορδά στον Μάρκο Σεφερλή μετά τις αιχμές

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας