Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Ανδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης που αναφέρθηκε στις εκλογές στο κόμμα για το νέο αρχηγό. Όπως τόνισε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης «φαβορί είναι το ΠΑΣΟΚ πια, σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.Οι πολίτες περιμένουν πλέον κάτι ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νίκος Ανδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης που αναφέρθηκε στις εκλογές στο κόμμα για το νέο αρχηγό.
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης που αναφέρθηκε στις εκλογές στο κόμμα για το νέο αρχηγό. Όπως τόνισε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης «φαβορί είναι το ΠΑΣΟΚ πια, σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.Οι πολίτες περιμένουν πλέον κάτι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρουλάκης: "Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού" [βίντεο]
"Έχω κρυστάλλινη πορεία. Ούτε είμαι γόνος κάποιας οικογένειας ούτε η προσπάθειά μου είναι προϊόν πελατειακού κράτους" τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης
Διαβάστε το στο thetoc.grΑνδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes και του TikTok
«Φαβορί είναι το ΠΑΣΟΚ πια, σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr