Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού

21:29 - 17/09/2024

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τον νέο αρχηγό όποιος κι αν εκλεγείΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ανδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης που αναφέρθηκε στις εκλογές στο κόμμα για το νέο αρχηγό. Όπως τόνισε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης «φαβορί είναι το ΠΑΣΟΚ πια, σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.Οι πολίτες περιμένουν πλέον κάτι ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκος Ανδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης που αναφέρθηκε στις εκλογές στο κόμμα για το νέο αρχηγό. Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης που αναφέρθηκε στις εκλογές στο κόμμα για το νέο αρχηγό. Όπως τόνισε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης «φαβορί είναι το ΠΑΣΟΚ πια, σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.Οι πολίτες περιμένουν πλέον κάτι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ανδρουλάκης: "Όχι στην πολιτική των likes, του TikTok και του ρουσφετιού" [βίντεο]

"Έχω κρυστάλλινη πορεία. Ούτε είμαι γόνος κάποιας οικογένειας ούτε η προσπάθειά μου είναι προϊόν πελατειακού κράτους" τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ανδρουλάκης: Όχι στην πολιτική των likes και του TikTok

«Φαβορί είναι το ΠΑΣΟΚ πια, σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες