Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Λιάγκα - Αντωνά: "Δεν συγκατοικούν; Εγώ άλλα έμαθα, ακούω διάφορα"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Λιάγκα – Αντωνά: «Δεν συγκατοικούν; Εγώ άλλα έμαθα, ακούω διάφορα»
«Και οι δύο είναι ανανεωμένοι», λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά έδωσε συνέντευξη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η δημοσιογράφος απάντησε για την Κατερίνα Καινούργιου, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. «Με τον Πέτρο Νάζο δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις, γι’ αυτό δεν με απαθανάτισε στη Μύκονο. Η κάμερα με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλίζαμπεθ Ελέτσι για Λιάγκα – Αντωνά: «Δεν συγκατοικούν; Εγώ άλλα έμαθα, ακούω διάφορα»
Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά έδωσε συνέντευξη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η δημοσιογράφος απάντησε για την Κατερίνα Καινούργιου, τον […]
The post Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Λιάγκα – Αντωνά: «Δεν συγκατοικούν; Εγώ άλλα έμαθα, ακούω διάφορα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλίζαμπεθ Ελέτσι για Λιάγκα – Αντωνά: «Δεν συγκατοικούν; Εγώ άλλα έμαθα, ακούω διάφορα»
H Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά και σχολίασε όλα τα
To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Λιάγκα – Αντωνά: «Δεν συγκατοικούν; Εγώ άλλα έμαθα, ακούω διάφορα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr